Sakalların gür çıkması için ne yapılabilir?

zweihander23

Femtopat
Daha fazla  
Ya ben 16 yasindayim bi' 30 tane bıyığım var cene altında ve gür olmadığı icin iyi durmuyor. Daha gür cıkması için neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben 16 yasindayim bi' 30 tane bıyığım var cene altında ve gür olmadığı icin iyi durmuyor. Daha gür cıkması için neler yapabilirim?
Hiçbir şey yapamazsın. Yok jilet vur, yok sarımsak sür, yok badem yağı sür, o yağı bu yağı sür, dermaroller uygula… hepsini yaptım hiçbir işe yaramıyor.
Genetik bu işler. Çıkarsa çıkar, çıkmazsa çıkmaz. Ben de senin yaşındayken hep sakal bıyığım olsun istemiştim, 16 yaşından 18’e kadar denemediğim şey kalmadı. Sonra zaten baktım aslında çıkmaması daha iyiymiş tıraş mıraş derdi yok mis gibi. 6’lı bi jilet aldım 18 yaşında mı ne. 23 yaşına geldim hala duruyor 2 bıçağı kaldı
Hiçbir işe yaramıyor boşuna vakitten parandan olma.
Bu konuyu araştırırken minoxil diye bir ilaç varmış onu önerdiler. Ben ilaç kullanmak istemediğimden onu denemedim. O işe yarıyor olabilir belki onu bilemicem.

Bu badem yağıymış, argan yağışmış, bilmem neymiş. Onlar olan sakalı güçlendirir, besler. Zaten az çıkıyorsa veya hiç çıkmıyorsa ona etki etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…