Sakarya İşletme bölümünde AACSB üyeliği vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama Gebze Teknik Üniversitesi'nin TÜBİTAK ve Organize Sanayi Bölgelerine yakın olması ve bankaların hep Gebze civarında genel merkezlerinin olmasının da ayrı bir avantajı olabilir. Kadro kalitesi olarak çok farklılık olacağını sanmıyorum hemen hemen aynı seviyede eğitim alırsınız ayrıca Sakarya Üniversitesi'nin İşletme bölümü hocalarının İngilizce yeterliliğinin ne kadar iyi olduğunu da araştırmak gerekir. Bana kalırsa ikisi de güzel bölümler. İngilizce olması sebebiyle Sakarya Üniversitesi CV'ye belki bir tık katkı sağlayabilir ama GTÜ seçerseniz bu açığı TOEFL IELTS gibi sınavları vererek kapatabilirsiniz. Ben olsam GTÜ seçerdim ancak yukarıda saydığım faktörler ve de sizin hangi şehirde ikamet ettiğiniz de ayrıca belirleyici olacaktır. Örneğin Gebze'de yaşıyorsanız ve aileniz ile aranız iyiyse hiç yurt ile vs uğraşmayıp GTÜ seçmenizi tavsiye ederim. Aynı şekilde Sakarya'da ikamet ediyorsanız Sakarya Üniversitesini seçmeniz daha mantıklı olur. Eğer il dışından gelecekseniz tüm bu saydığım faktörleri göz önünde bulundurup bir karar verebilirsiniz. Başarılar dilerim.