yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #11 İzmitli olarak ben de yeni öğrendim. Öğrenmez olaydım
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 Bir malatyalı olarak bizden sonra gelseniz de (efendi kibiri) sizi kutlarım.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #13 Sakaryalılar gününüz kutlu olsun da, Adana varken Sakarya kutlamak saçma geliyor. Bizim ne farkımız var?
Sakaryalılar gününüz kutlu olsun da, Adana varken Sakarya kutlamak saçma geliyor. Bizim ne farkımız var?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Nisan 2021 #14 Zaqu dedi: tüm sakaryalıların, sakaryalılar günü kutlu olsun. 05.04.2021 @muzan'in Malatyalılar gününüz kutlu olsun konusu ve küçük bir araştırma ile bugünün sakaryalılar günü olduğunu öğrendim, @muzan'ye çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende Sakarya'lı'yım ama annemin işi yüzünden dünyanın en kötü şehri olan Ankara da yaşıyorum.
Zaqu dedi: tüm sakaryalıların, sakaryalılar günü kutlu olsun. 05.04.2021 @muzan'in Malatyalılar gününüz kutlu olsun konusu ve küçük bir araştırma ile bugünün sakaryalılar günü olduğunu öğrendim, @muzan'ye çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende Sakarya'lı'yım ama annemin işi yüzünden dünyanın en kötü şehri olan Ankara da yaşıyorum.
A Arelxd Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #15 Hocam eskişehirliler günü var mı?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Nisan 2021 #16 Arelxd dedi: Hocam eskişehirliler günü var mı? Genişletmek için tıkla...
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #17 Prime777 dedi: Sakaryalılar gününüz kutlu olsun da, Adana varken Sakarya kutlamak saçma geliyor. Bizim ne farkımız var? Genişletmek için tıkla... Plakalara göre günler, herhangi bir özelliği yok. Bir şey dağıtsalar bari .
Prime777 dedi: Sakaryalılar gününüz kutlu olsun da, Adana varken Sakarya kutlamak saçma geliyor. Bizim ne farkımız var? Genişletmek için tıkla... Plakalara göre günler, herhangi bir özelliği yok. Bir şey dağıtsalar bari .
A Arelxd Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 5 Nisan 2021 #18 YFK dedi: Eki Görüntüle 959209 Genişletmek için tıkla... Hocam oynarız artık 2 Haziran'da.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #19 bilinçli pars dedi: Aslında bir tek Murat5037 de yok. @SypeR da aklıma geldi eskilerden. Genişletmek için tıkla... Hocam etiket için çok teşekkür ederim. Ara ara girince kaçırıyorum bazı detayları. Kusura bakmayın lütfen. Diegla dedi: Ben de Sakaryalıyım, yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Manav (diğer yöreler "yörük" der) olmama rağmen haberim yoktu bundan. Berrkay dedi: 15 senedir Sakarya'dayım. İlk defa duydum. Vasfı neymiş? Bedava kabak-ıslama köfte mi dağıtıyorlar? Genişletmek için tıkla... Gabak Evi'miz var ya artık, yaparız oradan bi' kutlama.
bilinçli pars dedi: Aslında bir tek Murat5037 de yok. @SypeR da aklıma geldi eskilerden. Genişletmek için tıkla... Hocam etiket için çok teşekkür ederim. Ara ara girince kaçırıyorum bazı detayları. Kusura bakmayın lütfen. Diegla dedi: Ben de Sakaryalıyım, yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Manav (diğer yöreler "yörük" der) olmama rağmen haberim yoktu bundan. Berrkay dedi: 15 senedir Sakarya'dayım. İlk defa duydum. Vasfı neymiş? Bedava kabak-ıslama köfte mi dağıtıyorlar? Genişletmek için tıkla... Gabak Evi'miz var ya artık, yaparız oradan bi' kutlama.
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #20 Zaqu dedi: Plakalara göre günler, herhangi bir özelliği yok. Bir şey dağıtsalar bari . Genişletmek için tıkla... Dağıtacakları şeyi buldum ''HALKA BEDAVA ISLAMA KÖFTE'' ''Tam olmasa da yarı Sakaryalıyım. Sakarya'daki herkese selam olsun''
Zaqu dedi: Plakalara göre günler, herhangi bir özelliği yok. Bir şey dağıtsalar bari . Genişletmek için tıkla... Dağıtacakları şeyi buldum ''HALKA BEDAVA ISLAMA KÖFTE'' ''Tam olmasa da yarı Sakaryalıyım. Sakarya'daki herkese selam olsun''