Sakın dolandırılmayın! Sahte hesaplardan ve dolandırılmaktan nasıl korunuruz?

Ben de diyorum benim hesap nasıl çalındı içindeki bütün itemlerle nasıl sömürüldü -_-

Şaka olduğundan emindim, hayal kırıklığı yaşadım.

Eki Görüntüle 622606

Eki Görüntüle 622607

Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler... Uzun zaman geçti üzerinden hile cidden açmayın merak ediyorsanız YouTube'da video çeken veya yayın yapan çok ** var gidip izleyip merak giderebilirsiniz. Steam hesabınızı sizin bir parçanızmış gibi özenle kullanın sonrası çok kötü oluyor

Bu aralar bir de "seni yanlışlıkla steam adminine raporladım ban yiyeceksin" çıktı. Ardından sözde "steam admini" ile konuşturup hesap bilgisi istiyorlar. Hesabınıza girerlerse aynısını sizin hesabınızdan sizin arkadaşlarınıza da yazıyorlar. Virüs gibi yayılıyor böyle.

Steam Guard kullanıyorsanız pek sıkıntı yok

Yanılıyorsunuz. Steam Guard kullansanız da bu tür sitelere giriş yaparsanız hesabınız çalınabiliyor. Giriş yaparken aynı şekilde Steam Guard kodunu da istiyorlar, girdiğiniz takdirde de her şey devre dışı bırakılıp tüm bilgiler değiştiriliyor.

orası ayrı bir muamma maalesef.

Hesabı özele aldığı zaman levelin 0 olarak gözükmesi gayet normal.

En iyisi böyle sitelere hiç girmemek, girilecekse de farklı bir tarayıcıyla girmek. Çerezlere erişip Steam API numarası gibi bir şey var onu alabiliyor. Onu alırsa hesabının tüm erişimini alır.

Beyler benim profile mesajlarda bana aşırı derecede bu şekilde mesajlar geliyor bir mesaja inanım siteye giriş yaptım steam guard girdim sana su işlemi yaptırıyor steamı guarsı siteye yonlendirmeni istiyor yani steam guardı sen kullanmıyorsun orası kullanıyor erişimin kalmıyor desiklerine gore hesabını inçelemek için 1 hafta onlarda kalıcakmış ben herseyi verdim sonra steamdan cıkış yaptım sonra geri giremedim steam guarda kod gelmiyor sonra hemen telefon numarısından steam guardı hemen geri aldım benim başıma gelen ler bu ama acele davrandığım için birşey kaybetmedim yani süreç boyle gelişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…