Arkadaşlar cihazım Xiaomi 13T Pro dün itibarıyla güncelleme aldı. Oyunlarda ciddi bir FPS düşüşü var, Wild Rift League of Legends'da 120 FPS'den 80 70 arası değişkenlik gösteriyor, PUBG 90 FPS sabit verirken 70 60 arası. Şu an FPS'te kayma var, hiçbir şekilde Game Turbo veyahut da başka bir ekstra hareket yaptığınızda FPS eski sürüm stabil değil. Pişman oldum güncelleme yaptığıma.
Selamlar, Normalde mobil cihazlar konusunda konu açmam, fakat bugün telefonu parçalayacak raddeye gelmemden ötürü yaklaşık 7-8 yıldır kullandığım Xiaomi markasının akıllı telefonları hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandığım modeller: Mi 8 & Mi 8 Lite Redmi Note 10 Pro Mi 13T...
Arkadaşlar cihazım Xiaomi 13t pro dün itibariyle güncelleme aldı oyunlarda ciddi bir FPS düşüşü var wildrift league of legends'da 120 fps'den 80 70 arası değişkenlik gösteriyor pubg 90 FPS sabit verirken 70 60 arası şu an fps'te kayma var hiçbir şekilde game turbo veyahut da başka bir ekstra hareket yaptığınızda FPS eski sürüm stabil değil pişman oldum güncelleme yaptığım
Arkadaşlar cihazım Xiaomi 13t pro dün itibariyle güncelleme aldı oyunlarda ciddi bir FPS düşüşü var wildrift league of legends'da 120 fps'den 80 70 arası değişkenlik gösteriyor pubg 90 FPS sabit verirken 70 60 arası şu an fps'te kayma var hiçbir şekilde game turbo veyahut da başka bir ekstra hareket yaptığınızda FPS eski sürüm stabil değil pişman oldum güncelleme yaptığım