Sakın HyperOS güncellemesi yapmayın

14T Pro kullanıyorum sürümüm fotoda mevcut. Benim de YouTube'da ve diğer uygulamalarda aşağı yukarı kaydırırken ekran sanki 45 FPS'lere düşüyor yani akıcı değil bu neden olur? Yazılım kaynaklı mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-11-19-41-39-622_com.android.settings-edit.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 50
14T Pro kullanıyorum sürümüm fotoda mevcut. Benim de YouTube'da ve diğer uygulamalarda aşağı kaldırırken ekran sanki 45 FPS'lere düşüyor yani akıcı değil bu neden olur? Yazılım kaynaklı mı?

POCO F5 kullanıyorum, ilk HyperOS güncellemesinde bende de böyle sorun olmuştu sonra güncelleme ile düzelttiler. Geçici çözüm olarak cihazı 60 Hz'e alıp tekrar 120 Hz'e çekince düzeliyordu ama tekrar etmesi bazen birkaç saat bazen de 1 günü buluyordu.

Erkan yenileme hızın yüksekte mi
Evet Google Chrome da, Twitter'da ana menüde vs bir problem yok gayet akıcı ama uygulamalarda hafiften kasıyor akıcı değil

Hee varsayılandaydı ayar özelden 144Hz'ye çektim şimdi oldu arkadaşlar bu şekilde çok şarj gider mi ya?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-11-20-23-19-672_com.xiaomi.misettings-edit.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 51

Hocam bende POCO F4 kullanıyorum bende de aynı sorun ver aşağı kaydırırken takılıyormuş gibi oluyor bende de. Fakat benim sürümüm anlık olarak HyperOS 1.0.6.0.

2 yıldır 12t kullanıyorum her güncellemesini yaptım hiç sorunum olmadı sanırım şanslıyım.

Xiaomi candır ya 14T Pro yeni aldım yurt dışı gayet memnunum.

Birde ön kamerayı karanlıkta açtığınızda sizdede bulaniklasiyor mu?

Sizce nasıl? 14T Pro cihaz HyperOS 2.0 yüklü.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-12-21-27-21-688_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…