Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #41 BlackeagLee dedi: Xiaomi candır ya 14T Pro yeni aldım yurt dışı gayet memnunum. Bir de ön kamerayı karanlıkta açtığınızda sizde de bulaniklasiyor mu? Sizce nasıl? 14T Pro cihaz HyperOS 2.0 yüklü. Genişletmek için tıkla... Ön kameramda öyle bir şey olmuyor pil süresi iyi fakat benim Instagram'da çok gezmeme rağmen daha uzun dayanıyor.
BlackeagLee dedi: Xiaomi candır ya 14T Pro yeni aldım yurt dışı gayet memnunum. Bir de ön kamerayı karanlıkta açtığınızda sizde de bulaniklasiyor mu? Sizce nasıl? 14T Pro cihaz HyperOS 2.0 yüklü. Genişletmek için tıkla... Ön kameramda öyle bir şey olmuyor pil süresi iyi fakat benim Instagram'da çok gezmeme rağmen daha uzun dayanıyor.
BlackeagLee Megapat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 901 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #42 Barış Tanyeli dedi: Ön kameramda öyle bir şey olmuyor pil süresi iyi fakat benim Instagram'da çok gezmeme rağmen daha uzun dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde bulanık değil ama karanlıkta bulanıkjlaşıyor sağa sola kaydırırken denedin mi? Acaba Aİ'den dolayı mı dolduruyor sanırım fotoyu
Barış Tanyeli dedi: Ön kameramda öyle bir şey olmuyor pil süresi iyi fakat benim Instagram'da çok gezmeme rağmen daha uzun dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde bulanık değil ama karanlıkta bulanıkjlaşıyor sağa sola kaydırırken denedin mi? Acaba Aİ'den dolayı mı dolduruyor sanırım fotoyu
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #43 BlackeagLee dedi: Normalde bulanık değil ama karanlıkta bulanıkjlaşıyor sağa sola kaydırırken denedin mi? Acaba AI'den dolayı mı dolduruyor sanırım fotoyu. Genişletmek için tıkla... Şimdi karanlık ortamda denedim öyle bir şey olmadı ön kameramda AI yok benim deneyemedim onu.
BlackeagLee dedi: Normalde bulanık değil ama karanlıkta bulanıkjlaşıyor sağa sola kaydırırken denedin mi? Acaba AI'den dolayı mı dolduruyor sanırım fotoyu. Genişletmek için tıkla... Şimdi karanlık ortamda denedim öyle bir şey olmadı ön kameramda AI yok benim deneyemedim onu.