The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.691 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 18:44 #11 farnd dedi: 6 ay zorunlu askerlik için de çürük alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Psikiyatriye bağlı. Büyük ihtimal çürük vermez.
farnd dedi: 6 ay zorunlu askerlik için de çürük alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Psikiyatriye bağlı. Büyük ihtimal çürük vermez.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:12 #12 The Tribal Chief dedi: Psikiyatriye bağlı. Büyük ihtimal çürük vermez. Genişletmek için tıkla... Bütün psikiyatrik ilaçlar için de geçerli mi?
The Tribal Chief dedi: Psikiyatriye bağlı. Büyük ihtimal çürük vermez. Genişletmek için tıkla... Bütün psikiyatrik ilaçlar için de geçerli mi?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.691 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 20:58 #13 farnd dedi: Bütün psikiyatrik ilaçlar için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Bende hap kullanıyorum. Doktor 1 yıl erteledi, aynı doktor tekrar denk geldi ve çürük verdi. Ama benim hastalığım ağırdı.
farnd dedi: Bütün psikiyatrik ilaçlar için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Bende hap kullanıyorum. Doktor 1 yıl erteledi, aynı doktor tekrar denk geldi ve çürük verdi. Ama benim hastalığım ağırdı.