A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 350 30 Ağustos 2022 #1 Yüzdelik dilimim ikisini de tutuyor. Hangisi daha iyidir?
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 ArhanYılmaz dedi: Yüzdelik dilimim ikisini de tutuyor. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... hangısıne yerlestın hocam bende aynı durumdayım ıkısınıde kazandım
ArhanYılmaz dedi: Yüzdelik dilimim ikisini de tutuyor. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... hangısıne yerlestın hocam bende aynı durumdayım ıkısınıde kazandım
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 350 24 Temmuz 2023 #3 Finn03 dedi: Hangısıne yerlestın hocam bende aynı durumdayım ıkısınıde kazandım. Genişletmek için tıkla... Geçen sene Sakıp sabanciyi nakillerde yüzde 0.01 yuzdelikle kaçırdım o yüzden kadıköy Anadolu'ya yerleştim.
Finn03 dedi: Hangısıne yerlestın hocam bende aynı durumdayım ıkısınıde kazandım. Genişletmek için tıkla... Geçen sene Sakıp sabanciyi nakillerde yüzde 0.01 yuzdelikle kaçırdım o yüzden kadıköy Anadolu'ya yerleştim.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 2 Ağustos 2023 #4 ArhanYılmaz dedi: Geçen sene Sakıp sabanciyi nakillerde yüzde 0.01 yuzdelikle kaçırdım o yüzden kadıköy Anadolu'ya yerleştim. Genişletmek için tıkla... Kadıköy Anadolu'yu beğendin mi? Sence gitmeli miyim?
ArhanYılmaz dedi: Geçen sene Sakıp sabanciyi nakillerde yüzde 0.01 yuzdelikle kaçırdım o yüzden kadıköy Anadolu'ya yerleştim. Genişletmek için tıkla... Kadıköy Anadolu'yu beğendin mi? Sence gitmeli miyim?
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 350 2 Ağustos 2023 #5 Tuna11 dedi: Kadıköy Anadolu'yu beğendin mi? Sence gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hazırlıkta ing yi başka okullardan fazla zorluyorlar. İng seviyen iyiyse ve evine yakınsa gitmeni tavsiye ederim.
Tuna11 dedi: Kadıköy Anadolu'yu beğendin mi? Sence gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hazırlıkta ing yi başka okullardan fazla zorluyorlar. İng seviyen iyiyse ve evine yakınsa gitmeni tavsiye ederim.