Şakirpaşa Havaalanını kapatıldı

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
Yakın bir zamanda Çukurova havaalanı açıldığı sebebiyle Adana'da yaklaşık 87 yıldır aktif faaliyet gösteren ve üstelik deprem zamanında birçok uçağın iniş noktası olan bu önemli havaalanının kapatılması konusunda adanalı hemşerilerimin yorumunu merak ettim. Kendi düşüncem birilerinin çıkarı doğrultusunda yapıldığı çünkü yeni açılan havaalanının hem Mersin'e hem Adana'ya uzak olması. Gerçekten çok gereksiz bir hareket olmuş.

Saçma. Kapanmamalıydı.

Yakın bir zamanda Çukurova havaalanı açıldığı sebebiyle Adana'da yaklaşık 87 yıldır aktif faaliyet gösteren ve üstelik deprem zamanında birçok uçağın iniş noktası olan bu önemli havaalanının kapatılması konusunda adanalı hemşerilerimin yorumunu merak ettim. Kendi düşüncem birilerinin çıkarı doğrultusunda yapıldığı çünkü yeni açılan havaalanının hem Mersin'e hem Adana'ya uzak olması. Gerçekten çok gereksiz bir hareket olmuş.
Artık Adana'da olmasam da üzüldüm. Çok iyi konumdaki bir havaalanıydı.

Evim havaalanına 10 dakika yürüme mesafesindeydi. Yakın olması bir avantaj fakat kapanmasına çok sevindim. Uçak sesinden aşırı derecede rahatsız oluyordum. Şehir içinde zaten yeterince gürültü var. Kafamın üstünden gece gündüz de uçak geçince rahatsız olmamak elde değildi. Zaten şehir içinde havaalanı olmasını da doğru bulmuyorum. Olası bir kaza durumunda olacakların farkında mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı