Sakız çiğnenerek çene kası yapılır mı?

Lucitik esprisini yapmayan insanlara buradan selamlar...

Evet, olur diye dusunuyorum. Sonucta cene kaslarimiz calismis oluyor diye biliyorum.

Bilirsiniz ki bazi andavallar boyle cene kasini gosterince havali oldugunu zannediyor. Siz abartip onlardan olmayin da baska bir sey demiyorum. Sosyal medyada da bu tarz insanlarla dalga geciliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim şu mesaja niye gülmüşler ki? Konu açmak da sıkıntı oldu artık.
Komik bir çaba olduğu için gülüyorlar ve haklılar da. Konu açmanın bir sıkıntısı yok insanların tepkilerini görmezden gelirsin olur biter.

Arkadaşlar sakızla çene kası yapılabilir mi? 3 tane sakızı aynı anda ağzıma atıp 1-2 saat çiğnesem çene kası geliştirmeme yardımcı olur mu?

Torbacınızı merak etmiyor değilim hocam

Bu arada 3 tane sakiz cenenizi asiri derecede yorabilir. Maksimum 2 tane ile yapmanizi oneririm.

Arkadaşlar sakızla çene kası yapılabilir mi? 3 tane sakızı aynı anda ağzıma atıp 1-2 saat çiğnesem çene kası geliştirmeme yardımcı olur mu?
Denediniz mi hocam durumunuz nedir? Kusura bakmayın 1 sene sonra yazıyorum.

Hocam çene kası dediğiniz şey yüz yapısıdır yuvarlak, elmas gibi yapılar. Bu genetiktir ve sonradan değiştirilemez. Kilo verilirse belirgin olur o kadar. Gerçekten çiğneme kaslarınızı geliştirmek ileriki yaşlarda ağızınızı kitleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…