proesthuskara
Centipat
Daha fazla
Neredeyse yarım saattir salad çalışıyor ve ne para gelmiş, ne de tahmini kazanç belli. Yoksa salad dolandırıcı mı?
Peki mining programı öneriniz var mı? Antivirüse tanımladım virüs olarak görmüyor.(Malwarebytes)Anti-Virüs mining virüsü olarak gösteriyor ancak amacı zaten o.Size belli bir kar oranı bırakıyor ama büyük bir payı kendisi alıyor.Hiç kullanmayın derim.
İyi bir ekran kartlı PC var mı?Peki mining programı öneriniz var mı? Antivirüse tanımladım virüs olarak görmüyor.
Peki mining programı öneriniz var mı? Antivirüse tanımladım virüs olarak görmüyor.
İyi bir ekran kartlı PC var mı?
Yok o zaman yapamam.Para kazanmak istiyorsanız birçok cihaz gerekiyor tek bir yerde çalışmanız elektrik faturası haricinde bir şey getirmeyecektir.
24 saatte 10 cent veriyor dolar 30₺ olsa 24 saatte 3₺ mi? Zarar ettirir.Yok o zaman yapamam.
Bu arada gözükmüş 10 cent olarak.
Yok o zaman yapamam.
Bu arada gözükmüş 10 cent olarak.
24 saatte 10 cent veriyor dolar 30₺ olsa 24 saatte 3₺ mi? Zarar ettirir.
PC açıkken kullanırım ben de.
Laptop ve oyun PC'si değil ekran kartına o kadar etki eder mi bilmem.Sadece ekran kartına zarar verirsiniz. Ayda 90 lira için ekran kartının ömrünü azaltmak isteyen pek kişi tanımıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.