BoraBDABora Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #11 Bartu16 dedi: Zarar nasıl oluyor her türlü kazanmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Elektrik ücreti ve ekran kartının ömrünü tüketiyor yani hayır.
Bartu16 dedi: Zarar nasıl oluyor her türlü kazanmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Elektrik ücreti ve ekran kartının ömrünü tüketiyor yani hayır.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 16 Nisan 2023 #12 Riduigu dedi: R5 3600 ve RTX 3060 peki hocam? Genişletmek için tıkla... Mining devri bitti. O ekran kartı aylık 80 lira anca çıkarıyor şu anda.
Riduigu dedi: R5 3600 ve RTX 3060 peki hocam? Genişletmek için tıkla... Mining devri bitti. O ekran kartı aylık 80 lira anca çıkarıyor şu anda.
Sütlü çikolata Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Yer İzmir, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #13 dlasb dedi: Mining devri bitti. O ekran kartı aylık 80 lira anca çıkarıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Salad'da Türk lirası var mı? Bende Steam kodu almak için indirdim, bilgisayarımda iyi ama USD kod alsam olur mu?
dlasb dedi: Mining devri bitti. O ekran kartı aylık 80 lira anca çıkarıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Salad'da Türk lirası var mı? Bende Steam kodu almak için indirdim, bilgisayarımda iyi ama USD kod alsam olur mu?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 24 Eylül 2023 #14 Sütlü çikolata dedi: Salad'da Türk lirası var mı? Bende Steam kodu almak için indirdim, bilgisayarımda iyi ama USD kod alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Mining yapmanı önermem şu anda o devir bitti. Ben mining yaparken Visa kartı çekip CS:GO skin alıyordum sonra da satıyordum. Şu anda bilmiyorum.
Sütlü çikolata dedi: Salad'da Türk lirası var mı? Bende Steam kodu almak için indirdim, bilgisayarımda iyi ama USD kod alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Mining yapmanı önermem şu anda o devir bitti. Ben mining yaparken Visa kartı çekip CS:GO skin alıyordum sonra da satıyordum. Şu anda bilmiyorum.