nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC.
Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #2 Çok fazla zarar gelir mi derken? Zarar gelecekse niye alıyorsunuz?
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #3 Kendin mining yap, komisyon ödeme.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 nefersefa dedi: Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC. Genişletmek için tıkla... Kullandığımda Avast Antivirus bilgisayarımda mining virüsü bulmuştu. O saatten sonra bilgisayarımı sıfırladım. Önermiyorum bilgisayarınızın işlemcisini ve GPU'sunu yani ekran kartını kullanıyor.
nefersefa dedi: Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC. Genişletmek için tıkla... Kullandığımda Avast Antivirus bilgisayarımda mining virüsü bulmuştu. O saatten sonra bilgisayarımı sıfırladım. Önermiyorum bilgisayarınızın işlemcisini ve GPU'sunu yani ekran kartını kullanıyor.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #5 ArdaTR564 dedi: Kullandığımda Avast Antivirus bilgisayarımda mining virüsü bulmuştu. O saatten sonra bilgisayarımı sıfırladım. Önermiyorum bilgisayarınızın işlemcisini ve GPU'sunu yani ekran kartını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Amacı mining yaparak nitro almak.
ArdaTR564 dedi: Kullandığımda Avast Antivirus bilgisayarımda mining virüsü bulmuştu. O saatten sonra bilgisayarımı sıfırladım. Önermiyorum bilgisayarınızın işlemcisini ve GPU'sunu yani ekran kartını kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Amacı mining yaparak nitro almak.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 nefersefa dedi: Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın çok iyi, o yüzden kullanmamanı öneririm. Nitro alma methodlarını kullanarak alabilirsin.
nefersefa dedi: Selamlar, salad.IO uygulamasında 5 dolarlık Nitro alacağım. Bilgisayarıma çok fazla zarar gelir mi? RTX2060 S OC. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın çok iyi, o yüzden kullanmamanı öneririm. Nitro alma methodlarını kullanarak alabilirsin.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 401146 dedi: Kendin mining yap, komisyon ödeme. Genişletmek için tıkla... Sanırım 200 dolar gibi bir sınırı vardı parayı çekebilmek için ayrıca 18 yaş altı olabilir.
401146 dedi: Kendin mining yap, komisyon ödeme. Genişletmek için tıkla... Sanırım 200 dolar gibi bir sınırı vardı parayı çekebilmek için ayrıca 18 yaş altı olabilir.
K kuyt5252 Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 2 Mayıs 2021 #8 ArdaTR564 dedi: Bilgisayarın çok iyi, o yüzden kullanmamanı öneririm. Nitro alma methodlarını kullanarak alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nitro alma methodlarının çoğu illegal olduğu için Discord hesabınızın kapanması gibi riskler olabiliyor.
ArdaTR564 dedi: Bilgisayarın çok iyi, o yüzden kullanmamanı öneririm. Nitro alma methodlarını kullanarak alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nitro alma methodlarının çoğu illegal olduğu için Discord hesabınızın kapanması gibi riskler olabiliyor.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #9 Neden mi Salad. IO? Cüzdan adresine ihtiyacın yok. Bu yüzden 18 yaşında olmana gerek yok. Bakiye 5 dakikada bir güncelleniyor. Satın al tuşuna bastığın anda e-posta adresine düşer. 2 saniyede teslim edildi. Çekim limiti yok istediğin zaman çek. Otomatik başlatma var. Bilgisayarı açık unutup dışarıya çıktığımda "run when afk" özelliğini aktifleştirdiğim için evde kazım devam ediyor.
Neden mi Salad. IO? Cüzdan adresine ihtiyacın yok. Bu yüzden 18 yaşında olmana gerek yok. Bakiye 5 dakikada bir güncelleniyor. Satın al tuşuna bastığın anda e-posta adresine düşer. 2 saniyede teslim edildi. Çekim limiti yok istediğin zaman çek. Otomatik başlatma var. Bilgisayarı açık unutup dışarıya çıktığımda "run when afk" özelliğini aktifleştirdiğim için evde kazım devam ediyor.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #10 kuyt5252 dedi: Nitro alma methodlarının çoğu illegal olduğu için Discord hesabınızın kapanması gibi riskler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, o gibi methodları biliyorum ama method hesabı kapatmıyor. Ben denedim oldu. Discord sana aktif olunca ücretsiz veriyor ancak kredi kartı girmen lazım. Kredi kartından para kesmiyor.
kuyt5252 dedi: Nitro alma methodlarının çoğu illegal olduğu için Discord hesabınızın kapanması gibi riskler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, o gibi methodları biliyorum ama method hesabı kapatmıyor. Ben denedim oldu. Discord sana aktif olunca ücretsiz veriyor ancak kredi kartı girmen lazım. Kredi kartından para kesmiyor.