V V12 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 299 21 Mayıs 2023 #21 cenesvin dedi: 21 yaşındayım hiç midem bulanmadı. Genişletmek için tıkla... Hiç mi hasta olup miden bulanmadı ve kusmadın?
cenesvin dedi: 21 yaşındayım hiç midem bulanmadı. Genişletmek için tıkla... Hiç mi hasta olup miden bulanmadı ve kusmadın?
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #22 V12 dedi: Hiç mi hasta olup miden bulanmadı ve kusmadın? Genişletmek için tıkla... Kustum ama mide bulantısından değil.
V12 dedi: Hiç mi hasta olup miden bulanmadı ve kusmadın? Genişletmek için tıkla... Kustum ama mide bulantısından değil.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #23 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Halk ağızıyla, domuz eti domuz eti.(!)
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Halk ağızıyla, domuz eti domuz eti.(!)
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #24 Salam sosis gibi işlenmiş etleri ben yerim nadirde olsa ama açıkça konuşalım içinde tavuk bacağı, belki kemikleriyle komple gövdesi bile olabilir midesi bulanan arkadaş hiçbir şey kaybetmez hayatta bunları yemeyerek
Salam sosis gibi işlenmiş etleri ben yerim nadirde olsa ama açıkça konuşalım içinde tavuk bacağı, belki kemikleriyle komple gövdesi bile olabilir midesi bulanan arkadaş hiçbir şey kaybetmez hayatta bunları yemeyerek
Abradolf Lincoler Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #25 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Çiğ yersen tabikide bulanır.
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Çiğ yersen tabikide bulanır.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.198 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 21 Mayıs 2023 #26 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... İnan kanka Ogr. Diyetisyenim. Teknoloji forumunda biraz komik bi soru olmuş. Cevabınıda vermişler aslında. Bqsit. Tiksiniyorsan yeme. (Bastırınca ağrıyorsa, bastırma gibi )Ölmezsin. Isıl işlem görmüş gıda zaten. Ha beslenme sorunların varsa da, buradan çözüm bulamazsın. Diyetisyene veya Doktora danış.
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... İnan kanka Ogr. Diyetisyenim. Teknoloji forumunda biraz komik bi soru olmuş. Cevabınıda vermişler aslında. Bqsit. Tiksiniyorsan yeme. (Bastırınca ağrıyorsa, bastırma gibi )Ölmezsin. Isıl işlem görmüş gıda zaten. Ha beslenme sorunların varsa da, buradan çözüm bulamazsın. Diyetisyene veya Doktora danış.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #27 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Salamı çıkla yersen bulanmaması mümkün değil dür ekmeğe koy gitsin mideye.
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Salamı çıkla yersen bulanmaması mümkün değil dür ekmeğe koy gitsin mideye.
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 21 Mayıs 2023 #28 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Doktora gorunmede fayda var bende de önceden böyle bir şey vardı zamanla geçti fakat sen doktorda gitmekle fayda vardır görün bir. Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Doktora gorunmede fayda var bendede önceden böyle birşey vardı zamanla geçti fakat sen doktorda gitmekle fayda vardır görün bi
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Doktora gorunmede fayda var bende de önceden böyle bir şey vardı zamanla geçti fakat sen doktorda gitmekle fayda vardır görün bir. Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Doktora gorunmede fayda var bendede önceden böyle birşey vardı zamanla geçti fakat sen doktorda gitmekle fayda vardır görün bi
DedSeccccc Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #29 Technopatin böyle bomboş saçma sapan konular için kullanıldığını gördükçe sitenin ne amaçla açıldığını sorgulamaya başladım.
Technopatin böyle bomboş saçma sapan konular için kullanıldığını gördükçe sitenin ne amaçla açıldığını sorgulamaya başladım.
Billiemyflower Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 116 21 Mayıs 2023 #30 Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde çünkü bir ara yerken sabaha kadar kusmuştum zehirlenmiştim yani ondan sonra hiç yiyemedim.
Screamy dedi: Salam yerken tiksiniyorum, midem falan bulanıyor. Neden peki var mı sebebi? Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde çünkü bir ara yerken sabaha kadar kusmuştum zehirlenmiştim yani ondan sonra hiç yiyemedim.