Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder? Dosya Ekleri IMG_4599.jpeg 234,9 KB · Görüntüleme: 65
Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder?
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 14 Temmuz 2023 #2 Hector olması lazım çok eskiden ben de var
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 Andaç Lengerli dedi: Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar.
Andaç Lengerli dedi: Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar.
Andaç Lengerli Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hector olması lazım çok eskiden ben de var Genişletmek için tıkla... tahtakapı dedi: Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar. Genişletmek için tıkla... İnternetteki Hector modelleri küçük görünüyor ve şekli çok benzemiyor gibi.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hector olması lazım çok eskiden ben de var Genişletmek için tıkla... tahtakapı dedi: Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar. Genişletmek için tıkla... İnternetteki Hector modelleri küçük görünüyor ve şekli çok benzemiyor gibi.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2023 #5 Andaç Lengerli dedi: Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Hector.Emektar bisikletim.
Andaç Lengerli dedi: Salcano bir bisikletim var. Fakat boyandığı için modelini bilmiyorum internette de bulamıyorum. Modeli nedir? Ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Hector.Emektar bisikletim.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 16 Temmuz 2023 #6 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hector olması lazım çok eskiden ben de var Genişletmek için tıkla... tahtakapı dedi: Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar. Genişletmek için tıkla... yus4ff dedi: Hector.Emektar bisikletim. Genişletmek için tıkla... Aynen Hector. Salcano Efes. Eskiden çok yaygındı, Hector’dan daha kaliteli ama ne kadar eder fikrim yok.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Hector olması lazım çok eskiden ben de var Genişletmek için tıkla... tahtakapı dedi: Sanırım hector, ek olarak böyle iyi bir fiyata alırlar mı bilmiyorum asetonla falan çıkıyorsa sök çıkar. Genişletmek için tıkla... yus4ff dedi: Hector.Emektar bisikletim. Genişletmek için tıkla... Aynen Hector. Salcano Efes. Eskiden çok yaygındı, Hector’dan daha kaliteli ama ne kadar eder fikrim yok.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2023 #7 SALOOWEN dedi: Aynen Hector. Salcano Efes. Eskiden çok yaygındı, Hector’dan daha kaliteli ama ne kadar eder fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam benziyor ama.
SALOOWEN dedi: Aynen Hector. Salcano Efes. Eskiden çok yaygındı, Hector’dan daha kaliteli ama ne kadar eder fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam benziyor ama.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 16 Temmuz 2023 #8 yus4ff dedi: Bilmiyordum hocam benziyor ama. Genişletmek için tıkla... Gidon boğazı, kadro, aktarıcı, frenler farklı sanki. Boyalı olduğu için karıştı sanırım.
yus4ff dedi: Bilmiyordum hocam benziyor ama. Genişletmek için tıkla... Gidon boğazı, kadro, aktarıcı, frenler farklı sanki. Boyalı olduğu için karıştı sanırım.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2023 #9 SALOOWEN dedi: Gidon boğazı, kadro, aktarıcı, frenler farklı sanki. Boyalı olduğu için karıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.Boyalı olunca pek anlaşılmıyor.
SALOOWEN dedi: Gidon boğazı, kadro, aktarıcı, frenler farklı sanki. Boyalı olduğu için karıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.Boyalı olunca pek anlaşılmıyor.