Salcano mu Kron mu?

ibo0123

Centipat
Daha fazla  
İyi günler bisiklet alacağım yaklaşık 10 12 bin TL bütçem var 15 yaşındayım boyum 174 cm Salcano mu almalıyım Kron mu ya da başka bir marka mi önerirsiniz? Ayrıca direkt model olarak da önerilerinize açığım.

Carraro Force 751 hala o fiyatlardaysa o alınmalı.

Uzun zamandır uzak kaldığım için model öneremeyeceğim ancak Kron her ne kadar yerli olsa da Salcano der gecerim kalite farki var.

Salcano'nun hangi modelini önerirsiniz hocam.

Hocam Carraro'yu çok bilmiyorum ama bu modelin farkı ve avantajları nedir?

Vallahi hocam pek hakim değilim şu anki modellere ama 7 yıldır bir tane salcanomuz var hala taş gibi. Eski kaliteleri duruyordur diye tahmin ediyorum. Daha bilgili arkadaşlar model önerisi yaparsa daha iyi olur

Uzun zamandır uzak kaldığım için model öneremeyeceğim ancak Kron her ne kadar yerli olsa da Salcano der gecerim kalite farki var.

Vallahi hocam pek hakim değilim şu anki modellere ama 7 yıldır bir tane salcanomuz var hala taş gibi. Eski kaliteleri duruyordur diye tahmin ediyorum. Daha bilgili arkadaşlar model önerisi yaparsa daha iyi olur

Hocam ayrıca fren jant büyüklüğü gibi konularda nasıl tercihler yapmalıyım v fren hidrolik fren hangisini seçmeliyim ya da 26 jant mi 27,5 mu 29 mu?

Salcano​

Salcano'nun hangi modelini önerirsiniz hocam.

Hocam Carraro'yu çok bilmiyorum ama bu modelin farkı ve avantajları nedir?
Hocam Carraro da Salcano, Kron gibidir ve yurtdışında bunlardan fazla bilinir hatta. Gayet kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…