Salcano NG 444 alınır mı?

Bisiklet fiyatlarına bakmak için ilçemdeki Salcano bayisine gittim. Mağazadan çıkarken katalog aldım. Katalogda Salcano NG 444 bisikleti var. Ama internette arattığım zaman sadece satış siteleri çıkıyor. Bisiklet hakkında inceleme videosu, forumda bir inceleme yazısı hiçbir şey yok. Aklımda bu bisikleti almak var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer hayla almadıysan öneririm güzel bisiklet 24 vites + hidrolik disk+100 mm esneyen maşa + çift kat aliminyum jant bende bunu almayı düşünüyorum fiyatına göre çok güzel bir bisiklet hem bilinen marka hemde kaliteli marka tavsiye ederim
İyi Akşamlar(y)(y)

eğer hayla almadıysan öneririm güzel bisiklet 24 vites + hidrolik disk+100 mm esneyen maşa + çift kat aliminyum jant bende bunu almayı düşünüyorum fiyatına göre çok güzel bir bisiklet hem bilinen marka hemde kaliteli marka tavsiye ederim
İyi Akşamlar(y)(y)
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Daha almadım bisikleti ama kafama en yatan bisiklet bu. Fiyatı da o kadar abartı değil.
@NigıBoy Bisikleti bugün sipariş ettim. Stokta olmadığı için 2 hafta sonra gelecekmiş. Gelince buraya bisiklet hakkında yorumlarımı yazarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı