A Arda Umul Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben bir oyun sunucusu kurdum ve sunucuma DDoS testi yapmak istiyorum. Ancak çoğu firma DDoS testi yaprken VDS'i kapatıyor ve paranızı çöp ediyor. Nereden bu hangi VDS firmasından VDS alarak bu testi gerçekleştirebilirim?
Merhaba. Ben bir oyun sunucusu kurdum ve sunucuma DDoS testi yapmak istiyorum. Ancak çoğu firma DDoS testi yaprken VDS'i kapatıyor ve paranızı çöp ediyor. Nereden bu hangi VDS firmasından VDS alarak bu testi gerçekleştirebilirim?
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #2 Saldırı çıkışlı olması lazım. Streeser/booterlar ile de test yapabilirsin.
A Arda Umul Decapat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 Sultan Süleyman dedi: Saldırı çıkışlı olması lazım. Streeser/booterlar ile de test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onun yerine DDoS programıyla atmayı biliyorum ondan VDS önerisi istedim bu işlerde yapmamı izin verecek.
Sultan Süleyman dedi: Saldırı çıkışlı olması lazım. Streeser/booterlar ile de test yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onun yerine DDoS programıyla atmayı biliyorum ondan VDS önerisi istedim bu işlerde yapmamı izin verecek.