Salgın bitmeden okullar açılır mı?

Okulların açılmasını istemeyenlerin çoğu pandemi döneminde rahatlığa alıştığı içindir. Düzeninin ve rahatlığının bozulmasından korkar ve protesto eder.

Ben üniversite sınavına mı hazırlancam yoksa adam akıllı anlamayıp ille de yapacağız dedikleri sınavlara mı?

Okulların açılmasını istemeyenlerin çoğu pandemi döneminde rahatlığa alıştığı içindir. Düzeninin ve rahatlığının bozulmasından korkar ve protesto eder.
Bu düşünce biçimine daha söyleyecek bir lafım yok, çok yanlış olduğunun farkına varmışsınızdır umarım.

Okullar açılır. Ama neden açılır? Özel okulların kayıt yenilemeleri genelde 2. döneme geçişte yapılması ve ailelerin "çocuklar nasıl olsa evde ders görüyor, bir faydası yok" diye düşünmesinden kaynaklı olarak, özel okul kayıtlarını yenilemeyip devlet okullarına kayıtlarını aldırmaları ve sonrasında devlet okullarının sınıf mevcutlarının artması gibi durumlar oluşuyor. Özel sektör baltalanıyor biraz da. Bence açacaklardır, hastalığın yayılım seyrine göre de tekrar bir düzenleme yapılacaktır.

Ben üniversite sınavına mı hazırlancam yoksa adam akıllı anlamayıp ille de yapacağız dedikleri sınavlara mı?
Ben çoğunluktan bahsettim herkesin görüşü farklı olabilir. Saygı duyarım efendim.
Bu düşünce biçimine daha söyleyecek bir lafım yok, çok yanlış olduğunun farkına varmışsınızdır umarım.
D-dostum fikrime karşı çıkacak bir düşüncen yokken nasıl yanlış olduğunu farkına varmamı bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…