Salgın mı var?

Amatinin

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce annem sonra babam kusmaya, fazla halsizlik ve uyku hali, karın ağrısı ve ishal gibi bir takım rahatsızlıkları oldu gün içerisinde gözleri kapanmaya başladı.
Ardından bende de karın ağrısı olarak başladı ishal mide bulantısı ve en sonunda kusma olarak devam etti, gün içerisinde gözlerim kapanmaya başladı, göz çeperlerim ağrıyor ve sürekli uyumak istiyorum. Bir tür salgın mı var şu anda Türkiye de? Yakın çevremizdeki herkeste durum aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce annem sonra babam kusmaya, fazla halsizlik ve uyku hali, karın ağrısı ve ishal gibi bir takım rahatsızlıkları oldu gün içerisinde gözleri kapanmaya başladı.
Ardından bende de karın ağrısı olarak başladı ishal mide bulantısı ve en sonunda kusma olarak devam etti, gün içerisinde gözlerim kapanmaya başladı, göz çeperlerim ağrıyor ve sürekli uyumak istiyorum. Bir tür salgın mı var şu anda Türkiye de? Yakın çevremizdeki herkeste durum aynı.

Aynısı benim aileme de oldu bir tek ben sağlamım, salgın olabilir.

1 hafta evvel bağırsak enfeksiyonu geçirdim babamdada ishal halsizlik vardı yengem kustu bende ise iştahsızlık karın ağrısı ishal mide bulantısı vardı geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

1 hafta evvel bağırsak enfeksiyonu geçirdim babamdada ishal halsizlik vardı yengem kustu bende ise iştahsızlık karın ağrısı ishal mide bulantısı vardı geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun.

Bizim ailedede oldu salgın olabilir

Annemde diş ağrısı var.
Ne salgını bu?

Annemde diş ağrısı var.
Ne salgını bu?

Hocam diş ağrısı başka bir şeydendir. Bilmiyorum ne salgını olduğunu ama titreme, göz de ağrı, ishal, karın ağrısı, aşırı uyku hali, düşük ateş, yüksek ateş, mide bulantısı, kusma, mide yanması gibi bir sürü semptomu var. Ne olduğunu biz de öğrenemedik, benim bu saydıklarımın neredeyse hepsi geçti 2 tane kaldı, 2. sonradan ortaya çıktı, karın tarafında sertlik var, diyafram da mı, mide de mi, yoksa yemek borusunda mı anlayamadım ama bir ağrı var yumru gibi de hissettiriyor bu da geçerse rahatım, bir de biraz katımsı ishal var yakında tamamen kurtulurum. Ter yolu ile bulaşabiliyor aman dikkat!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı