Salgın mı var?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Hmpv virüsü diye bir şeyler diyorlar. Var mı cidden? Koronavirüsü gibi salgın olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmpv virüsü diye bir şeyler diyorlar. Var mı cidden? Koronavirüsü gibi salgın olur mu?

Şu anlık yaygın değil. Ama karantina olsaydı fena olmazdı dogrusu

Şu an hastanelerın acıllerı fazla dolu bende 1 haftadır hastayım gunu zor atlatıyorum ama bu dedıgınızı ilk defa duydum olsa gündemde olurdu mantıken.

Şu an hastanelerın acıllerı fazla dolu bende 1 haftadır hastayım gunu zor atlatıyorum ama bu dedıgınızı ilk defa duydum olsa gündemde olurdu mantıken.

Hocam bende şimdi hastalandım o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum Instagram'da karşıma geldi.

Çinli gardaşlarımız yenisini yapmışlar son model. Korona kadar tehlikeli olduğu söyleniyor lakin konu hakkında pek bir bilgim yok, yanlış olmasın.

Kendim olmuş bile olabilirim.
Cumartesi gecesi ateşim 40 dereceye kadar çıktı. Ateş bir yana eklem ağrısı ve halsizlikten dolayı yürüyemiyordum, ayakta bile duramıyordum. Cumartesi, pazar benim için aşırı kötüydü. Bir yandan ölecek miyim diye düşünmeye başladım. Diğer yandan taksi çağırıp acile de gitmek istiyorum ama hareket edemediğim için yapamadım. Pazartesi zorda olsa yürümeyi başarıp hastaneye gidebildim.

Belirtiler normal bir grip gibi. Ateş, halsizlik, eklem ağrısı, baş ağrısı vs. ancak sorun çok daha ağır geçmesi. Ağrı kesicilerin de elbet yararı oldu ama ilaçlarla bile zor hafifleyen süreçti.

Geçirmiş olduğum normal bir grip değildi bundan eminim. Ben 40 derece ateşi en son çocukken görmüştüm. Grip olsam bile ateşim çıkmaz veya 38'ı asla geçmezdi. Zaten en fazla 2 gün sonra toparlanmaya başlardım genelde.

Koronanın diğer varyantı mı? Domuz gribi mi bilmem ne gribi mi bilmem orasını ama normal bir grip değildi. Yani dikkatli olun arkadaşlar bu aralar. İster özele gidin ister devlete size söylemiyorlar. Bilmem ne gribi olsan bile influenza diyip geçiştiriyorlar artık. Yukarıdan aldıkları talimat yüzünden yanlış bilmiyorsam. Daha tam kendime gelemedim 4 gün geçmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…