furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Oyun oynarken film izlerken 5dk de bir 1 saliselik siyah ekran gidip geliyor. Çok kısa sürüyor, sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Oyun oynarken film izlerken 5dk de bir 1 saliselik siyah ekran gidip geliyor. Çok kısa sürüyor, sorun ne olabilir?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Mayıs 2021 #2 Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Artı 0 Eksi
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 furkanparva dedi: Oyun oynarken film izlerken 5dk de bir 1 saliselik siyah ekran gidip geliyor. Çok kısa sürüyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
furkanparva dedi: Oyun oynarken film izlerken 5dk de bir 1 saliselik siyah ekran gidip geliyor. Çok kısa sürüyor, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Y.igit Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 Aynı sorunla karşılaşmıştım. Windowsta yeni bir kullanıcı hesabı açıp bu hesapla giriş yaparak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Artı 0 Eksi
Aynı sorunla karşılaşmıştım. Windowsta yeni bir kullanıcı hesabı açıp bu hesapla giriş yaparak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
furknaki Centipat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 YiğitSRN dedi: Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop benimki. furknaki dedi: Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Panel bozuklugu ne oluyor. 436523 dedi: Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama rahatsız bile etmiyor o kadar kısa yani ve sonra düzgün çalışmaya devame diyor 0.1 salise. Artı 0 Eksi
YiğitSRN dedi: Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Laptop benimki. furknaki dedi: Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Panel bozuklugu ne oluyor. 436523 dedi: Monitörünüzde panel bozukluğu veya ekran kartınızın sürücüsünde ya da kendisinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama rahatsız bile etmiyor o kadar kısa yani ve sonra düzgün çalışmaya devame diyor 0.1 salise.
Y.igit Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #7 Y.igit dedi: Aynı sorunla karşılaşmıştım. Windowsta yeni bir kullanıcı hesabı açıp bu hesapla giriş yaparak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin. Sorun donanım kaynaklı olmayabilir. Artı 0 Eksi
Y.igit dedi: Aynı sorunla karşılaşmıştım. Windowsta yeni bir kullanıcı hesabı açıp bu hesapla giriş yaparak sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin. Sorun donanım kaynaklı olmayabilir.
KS KS furkanparva Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 Y.igit dedi: Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin? Sorun donanım kaynaklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim bir ama yakalaması zor oluyor. Y.igit dedi: Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin? Sorun donanım kaynaklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı yeni hesapta acaba bir bilgisayarı fabrika ayarlarınamı döndürsem çünkü crackli oyun kurmuştum ondandır belki. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Y.igit dedi: Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin? Sorun donanım kaynaklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim bir ama yakalaması zor oluyor. Y.igit dedi: Deneyip geri bildirimde bulunabilir misin? Sorun donanım kaynaklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı yeni hesapta acaba bir bilgisayarı fabrika ayarlarınamı döndürsem çünkü crackli oyun kurmuştum ondandır belki.