keremm34 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 Windows Güvenliği dedi: 4 yıl son. Genişletmek için tıkla... Evet hocam nasıl yapacağız simdi.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.718 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #12 keremm34 dedi: Evet hocam nasıl yapacağız simdi. Genişletmek için tıkla... Cevabı çok basit: Malwarebytes, Kaspersky, EmsiSoft, AVG, HitmanPro, Avast, McAfee, Avira, ESET bilinen anti virüslerden birini seç tara. Windows Defender kullanabilirsin
keremm34 dedi: Evet hocam nasıl yapacağız simdi. Genişletmek için tıkla... Cevabı çok basit: Malwarebytes, Kaspersky, EmsiSoft, AVG, HitmanPro, Avast, McAfee, Avira, ESET bilinen anti virüslerden birini seç tara. Windows Defender kullanabilirsin
keremm34 Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #13 Windows Güvenliği dedi: Cevabı çok basit: Malwarebytes, Kaspersky, Emsisoft, AVG, HitmanPro, Avast, McAfee, Avira, ESET bilinen anti virüslerden birini seç tara. Windows Defender kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim ama acmaya izin vermiyor. Windows Defender'de bir şey çıkmadı.
Windows Güvenliği dedi: Cevabı çok basit: Malwarebytes, Kaspersky, Emsisoft, AVG, HitmanPro, Avast, McAfee, Avira, ESET bilinen anti virüslerden birini seç tara. Windows Defender kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim ama acmaya izin vermiyor. Windows Defender'de bir şey çıkmadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2023 #14 Kerem konuda çözümü yazılmış zaten, neden okumadan tekrar soruyorsunuz? Rescue indirip uygulayacaksın.
Kerem konuda çözümü yazılmış zaten, neden okumadan tekrar soruyorsunuz? Rescue indirip uygulayacaksın.
K kayranems Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #15 hocam windows defender de 1 tane win32/sality.At yazıyor ne yapacagım hakkında bi fikrim yok lutfen yardım edin @Murat5038
hocam windows defender de 1 tane win32/sality.At yazıyor ne yapacagım hakkında bi fikrim yok lutfen yardım edin @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Temmuz 2025 #16 Defender açıksa Kaspersky yüklemeyi deneyin yüklenirse güncelleyip tam tarama yapın. Sality eskide kaldı normalde bulaşmaması lazımdıWindows güncellemelerini yaptığınıza emin olun. Güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlayıp bilmediğiniz yazılımlara izin vermeyin.
Defender açıksa Kaspersky yüklemeyi deneyin yüklenirse güncelleyip tam tarama yapın. Sality eskide kaldı normalde bulaşmaması lazımdıWindows güncellemelerini yaptığınıza emin olun. Güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlayıp bilmediğiniz yazılımlara izin vermeyin.