xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #21 Benim diş ağrım cuma gününü bulmuştu ve anneme söylemediğim için cumartesi ve pazar 3 gün bu ağrıyı çekmiştim, acayip kötü bir şey hemen diş doktoruna gidin bence.
Benim diş ağrım cuma gününü bulmuştu ve anneme söylemediğim için cumartesi ve pazar 3 gün bu ağrıyı çekmiştim, acayip kötü bir şey hemen diş doktoruna gidin bence.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 22 Ocak 2021 #22 Gibraltar dedi: Evet kök dişim. Çekmelerini istemiyorum ama kanal tedavisini de kötü bir şey olarak duydum. Kısacası korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde korkmak çözüm getirmez. Ağrı sızı yapmadan iş ilerlemeden doktora görünün en iyi çözümü size söyler.
Gibraltar dedi: Evet kök dişim. Çekmelerini istemiyorum ama kanal tedavisini de kötü bir şey olarak duydum. Kısacası korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde korkmak çözüm getirmez. Ağrı sızı yapmadan iş ilerlemeden doktora görünün en iyi çözümü size söyler.