Sallanmayan ahşap bilgisayar masası tavsiyesi

B.Özdemir

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar odama 120 cm uzuluğunda bir masa alacağım mümkünse sallanmamalı ağırlık kapasitesi bir tık fazla olmalı ahşap olursa çok iyi olur (kasa ve monitörümü aynı masanın üstünde kullanacağım) bundan dolayı baktığım birkaç ürün var bu tip olmalı tavsiyelere açığım.

Bunu tercih edecektim çok sallandığını ve çabuk kırıldığını duyduğum için tercih etmedim.

Koçtaşta tablasını kestir sonra metal bacak al 4 tane ve vidala, olmadı marangoza git yapsın çok daha ucuza gelir ve dayanıklı olur.

Koçtaş'ta tablasını kestir sonra metal bacak al 4 tane ve vidala, olmadı marangoza git yapsın çok daha ucuza gelir ve dayanıklı olur.

Yaşadığım memlekette Koçtaş olmadığı için problem ama marangozdan fiyat alacağım yarın eğer olmazsa diye internettende bakıyorum alabilmek için.

ÇALIŞMA MASALARI ben buradan 140 cm alıp kullanmaya başladım çok da memnunum ayakları vs Full ahşap ön perdeside ahsap bilgi alabilirsiniz siteden.

Hocam o masa sallanır, bence mdf tablalı masalara önceli verebilirsiniz, sallanmaması için ayaklar ve aradaki bağlantı demirlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yaşadığım memlekette Koçtaş olmadığı için problem ama marangozdan fiyat alacağım yarın eğer olmazsa diye internettende bakıyorum alabilmek için.
El yapımı daha uyguna geliyor ki attığın linkteki uzun sürede zangır zangır

Hocam o masa sallanır, bence mdf tablalı masalara önceli verebilirsiniz, sallanmaması için ayaklar ve aradaki bağlantı demirlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Tavsiye üzerine marangozdan yaptırdım akşam ya da yarın gelecek geldiğinde atacağım.

El yapımı daha uyguna geliyor ki attığın linkteki uzun sürede zangır zangır.

Evet hocam aynısını düşünüp sipariş verdim marangozuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…