Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Bilgisayar masası arıyorum, en çok satanlar listesinde bunu gördüm. Sizce alınır mı? Bütçe 1000 TL'ye kadar. Benim için en önemli husus sallanmaması.
Bilgisayar masası arıyorum, en çok satanlar listesinde bunu gördüm. Sizce alınır mı? Bütçe 1000 TL'ye kadar. Benim için en önemli husus sallanmaması.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Sallanıp sallanmaması ürüne değil daha çok aldığınız masaya bağlı bence, attığınız masa iyi duruyor. IKEA'ya da bakabilirsiniz.
Sallanıp sallanmaması ürüne değil daha çok aldığınız masaya bağlı bence, attığınız masa iyi duruyor. IKEA'ya da bakabilirsiniz.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 "Sallanıp sallanmaması ürüne değil daha çok aldığınız masaya bağlı bence" burayı anlamadım pek.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 Yusuf Can dedi: "Sallanıp sallanmaması ürüne değil daha çok aldığınız masaya bağlı bence" burayı anlamadım pek. Genişletmek için tıkla... Yani, adam 1.000 tane masa ürettiyse hepsi sallanmıyordur. Bizim önereceğimiz üründe sallanarak gelebilir, 1 cm bir kısmı hatayla kısa gelmiş olabilir. Onu demek istedim.
Yusuf Can dedi: "Sallanıp sallanmaması ürüne değil daha çok aldığınız masaya bağlı bence" burayı anlamadım pek. Genişletmek için tıkla... Yani, adam 1.000 tane masa ürettiyse hepsi sallanmıyordur. Bizim önereceğimiz üründe sallanarak gelebilir, 1 cm bir kısmı hatayla kısa gelmiş olabilir. Onu demek istedim.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 Alınabilir mi acaba orayayım şuan.