İnternetim salonda çekiyor ancak odada hiç çekmiyor. Odaya interneti çekmek istiyorum ama hız çok önemli hiç hız kaybı olmadan aynı hızla çeksin istiyorum. Ne alabilirim? Şöyle bir şey buldum aynı hızı verir mi?
İnternetim salonda çekiyor ancak odada hiç çekmiyor. Odaya interneti çekmek istiyorum ama hız çok önemli hiç hız kaybı olmadan aynı hızla çeksin istiyorum. Ne alabilirim? Şöyle bir şey buldum aynı hızı verir mi?
Xiaominin mi wifi diye küçük bir aparatı var onu alabilirsiniz. Komşum kullanıyor, benim modem balkonda duruyor onun cihazı evinde duruyor, iki ev arası 40-70 mt vardır( ev arasında herhangi bir bina yok). Bende internet 50mbps iken orda 24-25 mbps internet var. Güzel ürün tavsiye ederim.
Arkadaşların önerdiği hiçbir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Amacın sadece odandan youtube izlemek ise o başka. Ama kayıpsız pingsiz internet istyorsan powerline adaptör alıyorsun. Elektrik hattını internete çeviryor. Adaptörün bir tenesini modemin olduğu prize takıyorsun, diğerini ise odana takıyorsun. Sanki salondan odana internet kablosu çekmiş gibi performans elde ediyorsun.
Arkadaşların önerdiği hiçbir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Amacın sadece odandan YouTube izlemek ise o başka. Ama kayıpsız pingsiz internet istyorsan PowerLine adaptör alıyorsun. Elektrik hattını internete çeviryor. Adaptörün bir tenesini modemin olduğu prize takıyorsun, diğerini ise odana takıyorsun. Sanki salondan odana internet kablosu çekmiş gibi performans elde ediyorsun.
Evet bu iş görür ama bir de bunun wifi lisi var. Onu alırsan router gibi kullanırsın. Bunda ise sadece kablo ile bağlantı kurabilirsin. Eğer bütçen yoksa al bunu kablo ile bağla bilgisayara, ileride ekstra router alıp bağlarsın. Birde letgo da 2. Elleri bulunuyor bu cihazın