Salondan odaya internet erişimi nasıl sağlanır?

Shenpai

Picopat
İnternetim salonda çekiyor ancak odada hiç çekmiyor. Odaya interneti çekmek istiyorum ama hız çok önemli hiç hız kaybı olmadan aynı hızla çeksin istiyorum. Ne alabilirim? Şöyle bir şey buldum aynı hızı verir mi?

İnternetim salonda çekiyor ancak odada hiç çekmiyor. Odaya interneti çekmek istiyorum ama hız çok önemli hiç hız kaybı olmadan aynı hızla çeksin istiyorum. Ne alabilirim? Şöyle bir şey buldum aynı hızı verir mi?
Bunu kullanıyom baya iyi.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-guclendirici-300-mbps-pm-HB00000AQJXN buna bakabilirsiniz aynı hızı vermez ama çok büyük bir hız kaybı olmaz.

Xiaominin mi wifi diye küçük bir aparatı var onu alabilirsiniz. Komşum kullanıyor, benim modem balkonda duruyor onun cihazı evinde duruyor, iki ev arası 40-70 mt vardır( ev arasında herhangi bir bina yok). Bende internet 50mbps iken orda 24-25 mbps internet var. Güzel ürün tavsiye ederim.

Arkadaşların önerdiği hiçbir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Amacın sadece odandan youtube izlemek ise o başka. Ama kayıpsız pingsiz internet istyorsan powerline adaptör alıyorsun. Elektrik hattını internete çeviryor. Adaptörün bir tenesini modemin olduğu prize takıyorsun, diğerini ise odana takıyorsun. Sanki salondan odana internet kablosu çekmiş gibi performans elde ediyorsun.

Arkadaşların önerdiği hiçbir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Amacın sadece odandan YouTube izlemek ise o başka. Ama kayıpsız pingsiz internet istyorsan PowerLine adaptör alıyorsun. Elektrik hattını internete çeviryor. Adaptörün bir tenesini modemin olduğu prize takıyorsun, diğerini ise odana takıyorsun. Sanki salondan odana internet kablosu çekmiş gibi performans elde ediyorsun.

Böyle bir şey var kayıpsız hız verir mi TP-LINK TL-PA4010KIT 500Mbps Tak-Kullan %85 Enerji Tasarruflu Nano Powerline Adaptör

Technopat Haberler

Geri
Yukarı