Shenpai Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 127 6 Temmuz 2022 #1 İnternet salondan odaya hiç çekmiyor o yüzden MediaMarkt'tan böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ama hızdan düşme istemiyorum alsam aynı hızı verir mi? Nasıl? Hızlı olması önemli veya başka ürün tavsiyeniz varsa ne? Linki bırakıyorum. TP-LINK TL-WA850RE | Wi-Fi 4 Extender | N300 Mbps | 1 Ethernet | AP Modu | Kompakt | Kolay Kurulum Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE | Wi-Fi 4 Extender | N300 Mbps | 1 Ethernet | AP Modu | Kompakt | Kolay Kurulum fiyatı ve özelliklerini ince www.mediamarkt.com.tr
İnternet salondan odaya hiç çekmiyor o yüzden MediaMarkt'tan böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ama hızdan düşme istemiyorum alsam aynı hızı verir mi? Nasıl? Hızlı olması önemli veya başka ürün tavsiyeniz varsa ne? Linki bırakıyorum. TP-LINK TL-WA850RE | Wi-Fi 4 Extender | N300 Mbps | 1 Ethernet | AP Modu | Kompakt | Kolay Kurulum Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE | Wi-Fi 4 Extender | N300 Mbps | 1 Ethernet | AP Modu | Kompakt | Kolay Kurulum fiyatı ve özelliklerini ince www.mediamarkt.com.tr