Shenpai Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 127 6 Temmuz 2022 #1 İnternet salondan odaya hiç çekmiyor o yüzden MediaMarkt'tan böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ama hızdan düşme istemiyorum alsam aynı hızı verir mi? Nasıl? Hızlı olması önemli veya başka ürün tavsiyeniz varsa ne? Linki bırakıyorum. TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr
İnternet salondan odaya hiç çekmiyor o yüzden MediaMarkt'tan böyle bir ürün gördüm almayı düşünüyorum ama hızdan düşme istemiyorum alsam aynı hızı verir mi? Nasıl? Hızlı olması önemli veya başka ürün tavsiyeniz varsa ne? Linki bırakıyorum. TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici Fiyat & Özellik | MediaMarkt TP-LINK TL-WA850RE, N300 Mbps, 1 Ethernet Port, Access Point Modu, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr