Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 29 Aralık 2021 #1 Türkçe yaması var mı acaba?
codestek Kilopat Katılım 7 Kasım 2017 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #3 Salt and Sanctuary türkçe yama yazınca çıkan ilk sitede var fakat yamayı kurmayı beceremedim ben.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 30 Aralık 2021 #4 codestek dedi: Salt and Sanctuary türkçe yama yazınca çıkan ilk sitede var fakat yamayı kurmayı beceremedim ben. Genişletmek için tıkla... bende onu beceremedim
codestek dedi: Salt and Sanctuary türkçe yama yazınca çıkan ilk sitede var fakat yamayı kurmayı beceremedim ben. Genişletmek için tıkla... bende onu beceremedim
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 30 Aralık 2021 #5 Virüslü o site, bulaşmayın.
codestek Kilopat Katılım 7 Kasım 2017 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #6 Charlotth dedi: Virüslü o site, bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uyarınız için.
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 31 Aralık 2021 #7 Charlotth dedi: Virüslü o site, bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki bulaştım ve bilgisayarıma virüs bulaştı boşta %86 ram kullandı 360 total security sayesinde temizledim
Charlotth dedi: Virüslü o site, bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... ne yazıkki bulaştım ve bilgisayarıma virüs bulaştı boşta %86 ram kullandı 360 total security sayesinde temizledim
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Aralık 2021 #8 Şuan internette doğru düzgün bir şeye rastlamadım.
Z zebrahat Femtopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2022 #9 Dextaron dedi: Ne yazık ki bulaştım ve bilgisayarıma virüs bulaştı. Boşta %86 RAM kullandı, 360 Total Security sayesinde temizledim. Genişletmek için tıkla... Virüsü kaldıramıyorum, yardım edebilir misin acaba?
Dextaron dedi: Ne yazık ki bulaştım ve bilgisayarıma virüs bulaştı. Boşta %86 RAM kullandı, 360 Total Security sayesinde temizledim. Genişletmek için tıkla... Virüsü kaldıramıyorum, yardım edebilir misin acaba?
Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #10 zebrahat dedi: Virüsü kaldıramıyorum, yardım edebilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Tahminimce o bilgisayardan tarayıcıya giremezsin başka bir bilgisayardan 360 total indirip kendi bilgisayarına at biraz yavaş kuracaktır normaldir kurduktan sonra tam tarama yapın yine uzun sürebilir en sonunda virüs geçecektir ben öyle yaptım
zebrahat dedi: Virüsü kaldıramıyorum, yardım edebilir misin acaba? Genişletmek için tıkla... Tahminimce o bilgisayardan tarayıcıya giremezsin başka bir bilgisayardan 360 total indirip kendi bilgisayarına at biraz yavaş kuracaktır normaldir kurduktan sonra tam tarama yapın yine uzun sürebilir en sonunda virüs geçecektir ben öyle yaptım