V Venüsss Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Venüsss dedi: Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evde topraklama var mı ve PSU'n hangi marka? Artı 0 Eksi
Venüsss dedi: Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evde topraklama var mı ve PSU'n hangi marka?
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Bu durum devamlı olarak tekrar ediyorsa ups almanız oldukça mantıklı bi karar olur. Bilgisayarda hdd varsa en riskli komponent o onun dışındakiler de devamlı tekrarında bozulabilir elbette. Artı 0 Eksi
Bu durum devamlı olarak tekrar ediyorsa ups almanız oldukça mantıklı bi karar olur. Bilgisayarda hdd varsa en riskli komponent o onun dışındakiler de devamlı tekrarında bozulabilir elbette.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 1 Nisan 2025 #4 Venüsss dedi: Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç kereden bir şey olmaz ancak sürekli oluyorsa zarar verir ve BIOS güncellemesi yapamazsınız. Eğer sürekli oluyorsa UPS almanız en mantıklısı. Artı 0 Eksi
Venüsss dedi: Burada sürekli şimşek çarpıyor ve elektrikler kesiliyor. Bu durum PC'me zarar verir mi? i5 12400F kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç kereden bir şey olmaz ancak sürekli oluyorsa zarar verir ve BIOS güncellemesi yapamazsınız. Eğer sürekli oluyorsa UPS almanız en mantıklısı.
KS KS V Venüsss Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 ege20 dedi: Evde topraklama var mı ve PSU'n hangi marka? Genişletmek için tıkla... Topraklama var psu andik everestin Ahmt1 dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz ancak sürekli oluyorsa zarar verir ve BIOS güncellemesi yapamazsınız. Eğer sürekli oluyorsa UPS almanız en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Sürekli dediğim hadtada 1-2 Artı -1 Eksi
ege20 dedi: Evde topraklama var mı ve PSU'n hangi marka? Genişletmek için tıkla... Topraklama var psu andik everestin Ahmt1 dedi: Birkaç kereden bir şey olmaz ancak sürekli oluyorsa zarar verir ve BIOS güncellemesi yapamazsınız. Eğer sürekli oluyorsa UPS almanız en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Sürekli dediğim hadtada 1-2