9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2014 #1 Fotoğrafı ben çektim. Görev ortasında çok ilgimi çekti. Sam Fisher. Çektiğim resimler niye gıcık çıkıyor anlamıyorum buda ayrı bir konu. Oynadığım ayarlar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2014
Fotoğrafı ben çektim. Görev ortasında çok ilgimi çekti. Sam Fisher. Çektiğim resimler niye gıcık çıkıyor anlamıyorum buda ayrı bir konu. Oynadığım ayarlar.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2014 #3 Üsteki fotoğrafı anlamadım, aşağıdaki fotoğrafı hiç anlamadım Aşağıdaki fotoğrafı koymanın amacı nedir ?
Üsteki fotoğrafı anlamadım, aşağıdaki fotoğrafı hiç anlamadım Aşağıdaki fotoğrafı koymanın amacı nedir ?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 7 Şubat 2014 #4 Ahmet Özenir dedi: Üsteki fotoğrafı anlamadım, aşağıdaki fotoğrafı hiç anlamadım Aşağıdaki fotoğrafı koymanın amacı nedir ? Genişletmek için tıkla... Anlamış gibi yap çaktırma. Bizde öyleyiz.
Ahmet Özenir dedi: Üsteki fotoğrafı anlamadım, aşağıdaki fotoğrafı hiç anlamadım Aşağıdaki fotoğrafı koymanın amacı nedir ? Genişletmek için tıkla... Anlamış gibi yap çaktırma. Bizde öyleyiz.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2014 #5 Resim gıcık çıkıyor, oyundaki gibi değil dedim hangi ayarlarda olduğunu merek eden olabilir diye.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2014 #7 Göreve biraz ara, bir balık molası.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Şubat 2014 #8 Sam Griller olsa tamam da Fisher ise balık tutuyor olmalı idi.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2014 #9 Bu hazırcı biraz. Yiyor.