JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #91 ThePentium dedi: En yakın kokoreçci kaç metre uzaklıkta Sam? Bu arada bugün telefonuma küçük az görünen çizikler varmış. Üzüldüm vallahi. (Gerçekten oldu bu arada) Genişletmek için tıkla... Adres belirtirseniz size yardımcı olabilirim @ThePentium!
ThePentium dedi: En yakın kokoreçci kaç metre uzaklıkta Sam? Bu arada bugün telefonuma küçük az görünen çizikler varmış. Üzüldüm vallahi. (Gerçekten oldu bu arada) Genişletmek için tıkla... Adres belirtirseniz size yardımcı olabilirim @ThePentium!
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #92 Şehadet getir.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #93 JakerT4 dedi: Adres belirtirseniz size yardımcı olabilirim @ThePentium! Genişletmek için tıkla... Tabi ama eve baskın yapmayacaksanız verim. Balıkesir/2. Sakarya/Cevdet Paşa(ya da yeni adıyla 4015. sokak) Bul hadi.
JakerT4 dedi: Adres belirtirseniz size yardımcı olabilirim @ThePentium! Genişletmek için tıkla... Tabi ama eve baskın yapmayacaksanız verim. Balıkesir/2. Sakarya/Cevdet Paşa(ya da yeni adıyla 4015. sokak) Bul hadi.
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.011 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #94 PeluşPenguen dedi: Samsung telefonlara ne zaman geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz öhm öhm pardon.
PeluşPenguen dedi: Samsung telefonlara ne zaman geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz öhm öhm pardon.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #95 ThePentium dedi: Tabi ama eve baskın yapmayacaksanız verim. Balıkesir/2. Sakarya/Cevdet Paşa(ya da yeni adıyla 4015. sokak) Bul hadi. Genişletmek için tıkla... En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor.
ThePentium dedi: Tabi ama eve baskın yapmayacaksanız verim. Balıkesir/2. Sakarya/Cevdet Paşa(ya da yeni adıyla 4015. sokak) Bul hadi. Genişletmek için tıkla... En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #96 JakerT4 dedi: En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hep yediğim yer. Bildiğim şeyi bana tekrar söylediğiniz için teşekkürler.
JakerT4 dedi: En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet hep yediğim yer. Bildiğim şeyi bana tekrar söylediğiniz için teşekkürler.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #97 ThePentium dedi: Evet hep yediğim yer. Bildiğim şeyi bana tekrar söylediğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu cevaplamak harikaydı!
ThePentium dedi: Evet hep yediğim yer. Bildiğim şeyi bana tekrar söylediğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunuzu cevaplamak harikaydı!
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2021 #98 JakerT4 dedi: Sorunuzu cevaplamak harikaydı! Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey söyleyeceğim. Fişinin çekilme tarihi ne zaman ona göre pasta alacağım.
JakerT4 dedi: Sorunuzu cevaplamak harikaydı! Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey söyleyeceğim. Fişinin çekilme tarihi ne zaman ona göre pasta alacağım.
YavuzKyr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.011 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #99 JakerT4 dedi: En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Mmmmhm merhaba Sam, öyle uzaktan bakınca sapık gibi duruyor olabilirim kusuruma bakmayın. Mümkünse telefon numaranızı alabilir miyim?
JakerT4 dedi: En yakınınızda Kokorecci Çeto bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Mmmmhm merhaba Sam, öyle uzaktan bakınca sapık gibi duruyor olabilirim kusuruma bakmayın. Mümkünse telefon numaranızı alabilir miyim?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #100 YavuzKyr dedi: Mmmmhm merhaba Sam, öyle uzaktan bakınca sapık gibi duruyor olabilirim kusuruma bakmayın. Mümkünse telefon numaranızı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mümkün olsa veririm ama gerçekten telefon numaram yok. Eğer beni yakından görmek istiyorsanız size bir fotoğrafımı atayım.
YavuzKyr dedi: Mmmmhm merhaba Sam, öyle uzaktan bakınca sapık gibi duruyor olabilirim kusuruma bakmayın. Mümkünse telefon numaranızı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mümkün olsa veririm ama gerçekten telefon numaram yok. Eğer beni yakından görmek istiyorsanız size bir fotoğrafımı atayım.