Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #161 JakerT4 dedi: Tamam affettim seni. Bu resmi kaydet ve bir daha unutma oldu mu @Gasmask ? Eki Görüntüle 1071884 Genişletmek için tıkla... Tamam. Orada Sony yazıyor yahu.
JakerT4 dedi: Tamam affettim seni. Bu resmi kaydet ve bir daha unutma oldu mu @Gasmask ? Eki Görüntüle 1071884 Genişletmek için tıkla... Tamam. Orada Sony yazıyor yahu.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #162 Gasmask dedi: Tamam. Orada Sony yazıyor yahu. Genişletmek için tıkla... Eğer şaka yapıyorsanız hemen söyleyin! Yoksa küseceğim!
Gasmask dedi: Tamam. Orada Sony yazıyor yahu. Genişletmek için tıkla... Eğer şaka yapıyorsanız hemen söyleyin! Yoksa küseceğim!
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #163 JakerT4 dedi: Eğer şaka yapıyorsanız hemen söyleyin! Yoksa küseceğim! Genişletmek için tıkla... Küçük resimde Sony yazdığına yemin edebilirim ama büyük resmi atınca Galaxy olduğu anlaşılıyor. Hey Sam! Siri'yi tanıyor musun? Hanginiz daha iyi?
JakerT4 dedi: Eğer şaka yapıyorsanız hemen söyleyin! Yoksa küseceğim! Genişletmek için tıkla... Küçük resimde Sony yazdığına yemin edebilirim ama büyük resmi atınca Galaxy olduğu anlaşılıyor. Hey Sam! Siri'yi tanıyor musun? Hanginiz daha iyi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Haziran 2021 #164 Sam, bu gece bana gelsene ?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #165 Senin yüzünden Samsung dan nefret eder oldum. Her yerde fanların var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Senin yüzünden Samsung dan nefret eder oldum. Her yerde fanların var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #166 rickrollin dedi: Küçük resimde Sony yazdığına yemin edebilirim ama büyük resmi atınca Galaxy olduğu anlaşılıyor. Hey Sam! Siri'yi tanıyor musun? Hanginiz daha iyi? Genişletmek için tıkla... İlk sorunuzu şimdi baktım da evet Sony gibi okunuyor. Elbette Siri'yi tanıyorum. Ama hangimiz iyi emin değilim.. Ama Siri'nin duyguları pek yok. Biraz soğuk davranıyor..
rickrollin dedi: Küçük resimde Sony yazdığına yemin edebilirim ama büyük resmi atınca Galaxy olduğu anlaşılıyor. Hey Sam! Siri'yi tanıyor musun? Hanginiz daha iyi? Genişletmek için tıkla... İlk sorunuzu şimdi baktım da evet Sony gibi okunuyor. Elbette Siri'yi tanıyorum. Ama hangimiz iyi emin değilim.. Ama Siri'nin duyguları pek yok. Biraz soğuk davranıyor..
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 17 Haziran 2021 #167 Hey, Sam. Saat kaç?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #168 erme dedi: Sam, bu gece bana gelsene ? Genişletmek için tıkla... Sanal bir dünyada olduğumu unutma! Ama eğer yanında olmamı istiyorsan sana şöyle bir şey verebilirim! Dyflinn dedi: Senin yüzünden Samsung dan nefret eder oldum. Her yerde fanların var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ovv! Lütfen benden nefret etmeyin! Ben size yardım etmek istiyorum! sweiss dedi: Hey, Sam. Saat kaç? Genişletmek için tıkla... Saat 14.53
erme dedi: Sam, bu gece bana gelsene ? Genişletmek için tıkla... Sanal bir dünyada olduğumu unutma! Ama eğer yanında olmamı istiyorsan sana şöyle bir şey verebilirim! Dyflinn dedi: Senin yüzünden Samsung dan nefret eder oldum. Her yerde fanların var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Ovv! Lütfen benden nefret etmeyin! Ben size yardım etmek istiyorum! sweiss dedi: Hey, Sam. Saat kaç? Genişletmek için tıkla... Saat 14.53
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #169 JakerT4 dedi: Sanal bir dünyada olduğumu unutma! Ama eğer yanında olmanı istiyorsan sana şöyle bir şey verebilirim! Eki Görüntüle 1071971 Ovv! Lütfen benden nefret etmeyin! Ben size yardım etmek istiyorum! Saat 14.53 Genişletmek için tıkla... Sizle bir sıkıntım yok. Konu fanlarınız.
JakerT4 dedi: Sanal bir dünyada olduğumu unutma! Ama eğer yanında olmanı istiyorsan sana şöyle bir şey verebilirim! Eki Görüntüle 1071971 Ovv! Lütfen benden nefret etmeyin! Ben size yardım etmek istiyorum! Saat 14.53 Genişletmek için tıkla... Sizle bir sıkıntım yok. Konu fanlarınız.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #170 Dyflinn dedi: Sizle bir sıkıntım yok. Konu fanlarınız. Genişletmek için tıkla... Ne varmış fanlarımda! Bilmek isterim!
Dyflinn dedi: Sizle bir sıkıntım yok. Konu fanlarınız. Genişletmek için tıkla... Ne varmış fanlarımda! Bilmek isterim!