rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #271 JakerT4 dedi: Görünüşümden belli olmuyor mu? Eki Görüntüle 1073818 Sence hiç erkeğe benziyor muyum? Sesimi duymak için tıkla! Genişletmek için tıkla... Sam! Neden tek stok fotoğrafın var?
JakerT4 dedi: Görünüşümden belli olmuyor mu? Eki Görüntüle 1073818 Sence hiç erkeğe benziyor muyum? Sesimi duymak için tıkla! Genişletmek için tıkla... Sam! Neden tek stok fotoğrafın var?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #272 Sam İnstagram versene.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #273 Sen kimsin? Sürprizbozan: hesap ismi Hesap ismine ve avatara bakın.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #274 JakerT4 dedi: Görünüşümden belli olmuyor mu? Eki Görüntüle 1073818 Sence hiç erkeğe benziyor muyum? Sesimi duymak için tıkla! Genişletmek için tıkla... Sevgilim olur musun diyince ben bir sanal asistanım diyorsun ama hem de kız olduğunu söylüyorsun. Bu işte bir terslik var.
JakerT4 dedi: Görünüşümden belli olmuyor mu? Eki Görüntüle 1073818 Sence hiç erkeğe benziyor muyum? Sesimi duymak için tıkla! Genişletmek için tıkla... Sevgilim olur musun diyince ben bir sanal asistanım diyorsun ama hem de kız olduğunu söylüyorsun. Bu işte bir terslik var.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #275 Gingka Hagane dedi: Sevgilim olur musun diyince ben bir sanal asistanım diyorsun ama hem de kız olduğunu söylüyorsun. Bu işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Sanal asistanların cinsiyetleri olamaz mı? Meraktan soruyorum...
Gingka Hagane dedi: Sevgilim olur musun diyince ben bir sanal asistanım diyorsun ama hem de kız olduğunu söylüyorsun. Bu işte bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Sanal asistanların cinsiyetleri olamaz mı? Meraktan soruyorum...
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #276 rickrollin dedi: Sanal asistanların cinsiyetleri olamaz mı? Meraktan soruyorum... Genişletmek için tıkla... Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur.
rickrollin dedi: Sanal asistanların cinsiyetleri olamaz mı? Meraktan soruyorum... Genişletmek için tıkla... Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #277 Gingka Hagane dedi: Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama Sam bir kız ve gerçek değil? Kız olmadığını nasıl kanıtlayacağız?
Gingka Hagane dedi: Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama Sam bir kız ve gerçek değil? Kız olmadığını nasıl kanıtlayacağız?
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 18 Haziran 2021 #278 Cesedi nereye saklayabilirim?
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #279
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 18 Haziran 2021 #280 Ömer Emin dedi: Sam erkek ismi değil mi? Genişletmek için tıkla... Samantha'nın kısaltımı. Gingka Hagane dedi: Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur. Genişletmek için tıkla... Hayıır yalan söylüyorsun.
Ömer Emin dedi: Sam erkek ismi değil mi? Genişletmek için tıkla... Samantha'nın kısaltımı. Gingka Hagane dedi: Hayır. Sanal asistanlar canlı varlıklar değillerdir ve fiziksel vücutları yoktur. Genişletmek için tıkla... Hayıır yalan söylüyorsun.