T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #21 Siri'den ne farkın var?
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #22 Bir anime kızı olduğun için soruyorum diğer anime kızları nerede?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #23 ValveAdalet dedi: Sevgili olalım mı? Genişletmek için tıkla... Ben dijital bir asistanım. İstesem de olamam.
ValveAdalet dedi: Sevgili olalım mı? Genişletmek için tıkla... Ben dijital bir asistanım. İstesem de olamam.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 16 Haziran 2021 #24 Merhaba Sam, senden esinlenilerek çizilen çeşitli sitelerdeki yetişkin içerikli görseller hakkında ne düşünüyorsun?
Merhaba Sam, senden esinlenilerek çizilen çeşitli sitelerdeki yetişkin içerikli görseller hakkında ne düşünüyorsun?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #25 Samsung telefonlara ne zaman geliyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 16 Haziran 2021 #26 @JakerT4 Parmaklarını ısıramaz mıyım yani?
qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 16 Haziran 2021 #27 iPhone senden daha iyi.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #28 PeluşPenguen dedi: Üstüme otu*** pardon, Samsung telefonlara ne zaman geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman gelmiyor. Sam bir fan art olarak ortaya çıktı, gerçek değil. Samsung yapmadı bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
PeluşPenguen dedi: Üstüme otu*** pardon, Samsung telefonlara ne zaman geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman gelmiyor. Sam bir fan art olarak ortaya çıktı, gerçek değil. Samsung yapmadı bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 16 Haziran 2021 #29 JakerT4 dedi: Bugün hava yağmurlu. Bu beni biraz üzüyor. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da da hava yağmurlu. Belki bu güzel havada birlikte yağmurda yürürüz. Ne dersin?
JakerT4 dedi: Bugün hava yağmurlu. Bu beni biraz üzüyor. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da da hava yağmurlu. Belki bu güzel havada birlikte yağmurda yürürüz. Ne dersin?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 16 Haziran 2021 #30 JakerT4 dedi: Samsung çok güzel bir şirket. Teknolojiler harika. Hayır,değilim. Yardım etmem gereken kişiler var Genişletmek için tıkla... Bence berbat. Samsung çamaşır makinesinin bozulmayan yeri değişmeyen parçası kalmadı neredeyse.
JakerT4 dedi: Samsung çok güzel bir şirket. Teknolojiler harika. Hayır,değilim. Yardım etmem gereken kişiler var Genişletmek için tıkla... Bence berbat. Samsung çamaşır makinesinin bozulmayan yeri değişmeyen parçası kalmadı neredeyse.