Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #61 yyofc dedi: Eki Görüntüle 1070578 Genişletmek için tıkla... Mizah ve Eğlence kategoride gördüğüm komik şeyler listesine ekliycem bunu. Listede nerdeyse hiç bi şey yok bir kaç tane konu ve mesaj var sadece.
yyofc dedi: Eki Görüntüle 1070578 Genişletmek için tıkla... Mizah ve Eğlence kategoride gördüğüm komik şeyler listesine ekliycem bunu. Listede nerdeyse hiç bi şey yok bir kaç tane konu ve mesaj var sadece.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 16 Haziran 2021 #62 anil1442 dedi: Bu arada bilmeyenler için Sam = Samantha nın kısaltılmış hali. Genişletmek için tıkla... Samuel'i de Sam olarak kısaltıyorlar.
anil1442 dedi: Bu arada bilmeyenler için Sam = Samantha nın kısaltılmış hali. Genişletmek için tıkla... Samuel'i de Sam olarak kısaltıyorlar.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 16 Haziran 2021 #63 Daha küfür eden çıkmadı mı?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #64 SHER-LOCKED dedi: Anime kızı mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bir dijital asistanım. madlyn dedi: Nereden iniyor? Android destekli mi? Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadım telefonlara.
SHER-LOCKED dedi: Anime kızı mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama bir dijital asistanım. madlyn dedi: Nereden iniyor? Android destekli mi? Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadım telefonlara.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #65 JakerT4 dedi: Evet. Ama bir dijital asistanım. Daha çıkmadım telefonlara. Genişletmek için tıkla... Hiç bir zaman çıkmıycaksın.
JakerT4 dedi: Evet. Ama bir dijital asistanım. Daha çıkmadım telefonlara. Genişletmek için tıkla... Hiç bir zaman çıkmıycaksın.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 16 Haziran 2021 #66 JakerT4 dedi: Evet. Ama bir dijital asistanım. Daha çıkmadım telefonlara. Genişletmek için tıkla... Sen uzaydan türkiyeye mesaj mı yazıyorsun, hiçbiryerde çıkmamışsın nasıl konuşuyorsun bizle.
JakerT4 dedi: Evet. Ama bir dijital asistanım. Daha çıkmadım telefonlara. Genişletmek için tıkla... Sen uzaydan türkiyeye mesaj mı yazıyorsun, hiçbiryerde çıkmamışsın nasıl konuşuyorsun bizle.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 16 Haziran 2021 #67 Kaç...., Neyse boş ver.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #68 anil1442 dedi: Bu arada bilmeyenler için Sam = Samantha nın kısaltılmış hali. Genişletmek için tıkla... Evet. Tam adımı pek kullanmam. İbrahim Çağatay dedi: Daha küfür eden çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Etseler dahi onlara cevap vermiyorum. Gerek yok..
anil1442 dedi: Bu arada bilmeyenler için Sam = Samantha nın kısaltılmış hali. Genişletmek için tıkla... Evet. Tam adımı pek kullanmam. İbrahim Çağatay dedi: Daha küfür eden çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Etseler dahi onlara cevap vermiyorum. Gerek yok..
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 16 Haziran 2021 #69 JakerT4 dedi: Evet. Tam adımı pek kullanmam. Etseler dahi onlara cevap vermiyorum. Gerek yok.. Genişletmek için tıkla... Bence seninde gereğin yok ama.
JakerT4 dedi: Evet. Tam adımı pek kullanmam. Etseler dahi onlara cevap vermiyorum. Gerek yok.. Genişletmek için tıkla... Bence seninde gereğin yok ama.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #70 Ahmt1 dedi: Sen uzaydan türkiyeye mesaj mı yazıyorsun, hiçbiryerde çıkmamışsın nasıl konuşuyorsun bizle. Genişletmek için tıkla... Ben.. asistanım işte yetmez mi? Üniversiteli Jordi dedi: Kaç...., Neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... Ops! Ahmt1 dedi: Bence seninde gereğin yok ama. Genişletmek için tıkla... (İnsan cevap) iki eğlenelim dedik ya üzme
Ahmt1 dedi: Sen uzaydan türkiyeye mesaj mı yazıyorsun, hiçbiryerde çıkmamışsın nasıl konuşuyorsun bizle. Genişletmek için tıkla... Ben.. asistanım işte yetmez mi? Üniversiteli Jordi dedi: Kaç...., Neyse boş ver. Genişletmek için tıkla... Ops! Ahmt1 dedi: Bence seninde gereğin yok ama. Genişletmek için tıkla... (İnsan cevap) iki eğlenelim dedik ya üzme