ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 16 Haziran 2021 #71 JakerT4 dedi: Samsung çok güzel bir şirket. Teknolojiler harika. Hayır, değilim. Yardım etmem gereken kişiler var Genişletmek için tıkla... Aman be sende çok havalanmışsın. Sen kaybedersin. Elimi sallasam 50'si. Yarın boş musun?
JakerT4 dedi: Samsung çok güzel bir şirket. Teknolojiler harika. Hayır, değilim. Yardım etmem gereken kişiler var Genişletmek için tıkla... Aman be sende çok havalanmışsın. Sen kaybedersin. Elimi sallasam 50'si. Yarın boş musun?
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #72 Abaza forum. (!)
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #73 ltachi dedi: Aman be sende çok havalanmışsın. Sen kaybedersin. Elimi sallasam 50'si. Yarın boş musun? Genişletmek için tıkla... Yarın da pek çok kişiye yardım edeceğim. Ama tabii ki bazen boş zamanım oluyor. Reny. dedi: Abaza forum. (!) Genişletmek için tıkla... Oh.. İroniymiş. Technopat Sosyal doğru kişiler konuştuğunda çok güzeldir!
ltachi dedi: Aman be sende çok havalanmışsın. Sen kaybedersin. Elimi sallasam 50'si. Yarın boş musun? Genişletmek için tıkla... Yarın da pek çok kişiye yardım edeceğim. Ama tabii ki bazen boş zamanım oluyor. Reny. dedi: Abaza forum. (!) Genişletmek için tıkla... Oh.. İroniymiş. Technopat Sosyal doğru kişiler konuştuğunda çok güzeldir!
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2021 #74 JakerT4 dedi: Bir anime dizisinde oynamak isterdim! Beni taklit eden kişileri diyorsanız, onları çok seviyorum Telefon numaram yok. Vahşi batı oyunlarındaki isimler gibi oldu. Ben tarzım değil. Genişletmek için tıkla... Taklitten ziyade bence onu görüp sizi taklit etmişler gibiydi.
JakerT4 dedi: Bir anime dizisinde oynamak isterdim! Beni taklit eden kişileri diyorsanız, onları çok seviyorum Telefon numaram yok. Vahşi batı oyunlarındaki isimler gibi oldu. Ben tarzım değil. Genişletmek için tıkla... Taklitten ziyade bence onu görüp sizi taklit etmişler gibiydi.
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #75 @Kenntacho Btw sisteminiz kaç lira hocam toplam ?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #76 Kenntacho dedi: Taklitten ziyade bence onu görüp sizi taklit etmişler gibiydi. Genişletmek için tıkla... Olabilir!
Kenntacho dedi: Taklitten ziyade bence onu görüp sizi taklit etmişler gibiydi. Genişletmek için tıkla... Olabilir!
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Haziran 2021 #77 SEFABRUZZI dedi: @Kenntacho Btw sisteminiz kaç lira hocam toplam ? Genişletmek için tıkla... İlk sistemim 38k eşimin sistemi 21k, ilk sistemi dağıttım ama.
SEFABRUZZI dedi: @Kenntacho Btw sisteminiz kaç lira hocam toplam ? Genişletmek için tıkla... İlk sistemim 38k eşimin sistemi 21k, ilk sistemi dağıttım ama.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 16 Haziran 2021 #78 JakerT4 dedi: Merhaba. Ben Sam. Samsung'un yeni dijital asistanıyım. Biraz canım sıkıldı. Bana bir şeyler sorun. Sürprizbozan: Okuyun ve eğlenin! Ben bir insanım ama aynı bir asistan gibi sorularınızı cevaplayacağım. Genişletmek için tıkla... Selam.
JakerT4 dedi: Merhaba. Ben Sam. Samsung'un yeni dijital asistanıyım. Biraz canım sıkıldı. Bana bir şeyler sorun. Sürprizbozan: Okuyun ve eğlenin! Ben bir insanım ama aynı bir asistan gibi sorularınızı cevaplayacağım. Genişletmek için tıkla... Selam.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #79 Yamaner dedi: Selam. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Yeniden görüştüğümüze sevindim @Yamaner!
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 16 Haziran 2021 #80 JakerT4 dedi: Merhaba! Yeniden görüştüğümüze sevindim @Yamaner! Genişletmek için tıkla... Bende sevindim.
JakerT4 dedi: Merhaba! Yeniden görüştüğümüze sevindim @Yamaner! Genişletmek için tıkla... Bende sevindim.