hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2024 #1 Bu sitede en üstte yer alan ROM'u kurdum. Güvenli midir, aşağıdaki versiyonlarla farkı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.031 Çözümler 51 Yer Bursa 20 Aralık 2024 #2 hayl0s dedi: Bu sitede en üstte yer alan ROM'u kurdum. Güvenli midir, aşağıdaki versiyonlarla farkı nedir? Eki Görüntüle 2378292 Genişletmek için tıkla... En güncel sürüm sorunun cevabı evet güvenilir.
hayl0s dedi: Bu sitede en üstte yer alan ROM'u kurdum. Güvenli midir, aşağıdaki versiyonlarla farkı nedir? Eki Görüntüle 2378292 Genişletmek için tıkla... En güncel sürüm sorunun cevabı evet güvenilir.
EGOLU30 Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 hayl0s dedi: Bu sitede en üstte yer alan ROM'u kurdum. Güvenli midir, aşağıdaki versiyonlarla farkı nedir? Eki Görüntüle 2378292 Genişletmek için tıkla... Güvenilir sitedir. Çoğu telefoncu bu siteyi kullanıyor.
hayl0s dedi: Bu sitede en üstte yer alan ROM'u kurdum. Güvenli midir, aşağıdaki versiyonlarla farkı nedir? Eki Görüntüle 2378292 Genişletmek için tıkla... Güvenilir sitedir. Çoğu telefoncu bu siteyi kullanıyor.
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2024 #4 HakanXD dedi: En güncel sürüm sorunun cevabı evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir yerde U1'in farklı olduğunu duymuştum daha güvenli yazıyordu. Alakasız sanırım öyle mi? Sürümde sadece SMS yollamakta problem gördüm. Telefon çekiyor ve SMS var yine de atamadım garip.
HakanXD dedi: En güncel sürüm sorunun cevabı evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir yerde U1'in farklı olduğunu duymuştum daha güvenli yazıyordu. Alakasız sanırım öyle mi? Sürümde sadece SMS yollamakta problem gördüm. Telefon çekiyor ve SMS var yine de atamadım garip.