R RosseN Femtopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #1 Telefonuma stock ROM arıyorum bu sitede buldum. SamMobile'da indirmek için Premium üyelik istiyor. samfw.com güvenli midir? Stock romların içine casus yazılım vb koymalarından endişeleniyorum Son düzenleme: 20 Eylül 2021
Telefonuma stock ROM arıyorum bu sitede buldum. SamMobile'da indirmek için Premium üyelik istiyor. samfw.com güvenli midir? Stock romların içine casus yazılım vb koymalarından endişeleniyorum
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Eylül 2021 #2 Ben oradan J7 2016 için indirmiştim bir sorun olmaz.
Bertan_58 Megapat Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 476 Yer İstanbul 20 Eylül 2021 #3 Samsung teknik servislerin yazılımları indirdiği site.Yani güvenilir.
R RosseN Femtopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #4 Silinen üye dedi: Ben oradan J7 2016 için indirmiştim bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı telefon için arıyordum orada bulabildim Bertan_58 dedi: Samsung teknik servislerin yazılımları indirdiği site.Yani güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bundan söylediğinizden emin misiniz ? Bu isme benzer başka siteler de var @Bertan_58 Son düzenleme: 20 Eylül 2021
Silinen üye dedi: Ben oradan J7 2016 için indirmiştim bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı telefon için arıyordum orada bulabildim Bertan_58 dedi: Samsung teknik servislerin yazılımları indirdiği site.Yani güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bundan söylediğinizden emin misiniz ? Bu isme benzer başka siteler de var @Bertan_58
Bertan_58 Megapat Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 476 Yer İstanbul 21 Eylül 2021 #5 Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet buradan indirebilirsin.
R RosseN Femtopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #6 Bertan_58 dedi: Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Burada aradığım telefon için sadece Premium üyelere özel indirme hakkı vermişler. Premium üyelik için de PayPal'la ödeme istiyorlar Türkiye'de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Bertan_58 dedi: Download firmware updates for your Samsung mobile phone and tablet buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Burada aradığım telefon için sadece Premium üyelere özel indirme hakkı vermişler. Premium üyelik için de PayPal'la ödeme istiyorlar Türkiye'de yok.