idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 24 Temmuz 2023 #1 Giden-gidecek var mı arkadaşlar? İlk gün yalnız kalmak istemiyorum dostum olmasını isterim.
U umddmr Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 idireus dedi: Giden-gidecek var mı arkadaşlar? İlk gün yalnız kalmak istemiyorum dostum olmasını isterim. Genişletmek için tıkla... Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı
idireus dedi: Giden-gidecek var mı arkadaşlar? İlk gün yalnız kalmak istemiyorum dostum olmasını isterim. Genişletmek için tıkla... Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 31 Temmuz 2023 #3 umddmr dedi: Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı Genişletmek için tıkla... Ben ingilizcedeyim hocam hangi sınıf benimki C umddmr dedi: Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı Genişletmek için tıkla... Tek farklılığı Almanca ders 20 saat ingilizce 4 saat fakat Almanca öğrenmekte zorlanabilir ben okul gezisi için gittiğimde İngilizceyi akıcı konuşabilenler için Almancayı önerdiklerini söylemişti bir öğretmen.
umddmr dedi: Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı Genişletmek için tıkla... Ben ingilizcedeyim hocam hangi sınıf benimki C umddmr dedi: Almanca hazırlığa gideceğiz, ama bu siteden biri almanca dan ingilizceye geçmeye çalıştığını gördüm acaba almanca hazırlık sıkıntılı mı Genişletmek için tıkla... Tek farklılığı Almanca ders 20 saat ingilizce 4 saat fakat Almanca öğrenmekte zorlanabilir ben okul gezisi için gittiğimde İngilizceyi akıcı konuşabilenler için Almancayı önerdiklerini söylemişti bir öğretmen.
U umddmr Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 daha okula hiç gitmedik, sınıfı bilmiyorum, yurt araştırması yapıyorum.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 31 Temmuz 2023 #5 E devlet üzerinden bakabilirsin dostum hayırlı olsun