İyi bir kankam var ve çok samimiyiz. Ben son dönemlerde ona aşık olmaya başladım fakat o ise beni arkadaşı ile tanıştırıyor, ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşık bir durum.
Aranızdaki ilişkiyi bilmem ama çoğunlukla bu arakdaşlığınızı etkiler ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ben bizzat yaşamadım ama arkadaş grubumuzdan birinin diğerine aşık olup reddedilmesi yüzünden şu anda eskisi gibi değil. Yani karar vermelisin arkadaşlığınız mı yoksa aşk mı?
Aranızdaki ilişkiyi bilmem ama çoğunlukla bu arkadaşlığınızı etkiler ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ben bizzat yaşamadım ama arkadaş grubumuzdan birinin diğerine aşık olup reddedilmesi yüzünden şu anda eskisi gibi değil. Yani karar vermelisin arkadaşlığınız mı yoksa aşk mı?
Aranızdaki ilişkiyi bilmem ama çoğunlukla bu arakdaşlığınızı etkiler ve hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ben bizzat yaşamadım ama arkadaş grubumuzdan birinin diğerine aşık olup reddedilmesi yüzünden şu anda eskisi gibi değil. Yani karar vermelisin arkadaşlığınız mı yoksa aşk mı?
bunu ona bir şekilde sorman gerek yani ağzını yoklamanı öneririm "Birinden hoşlanıyor musun" falan de mesela yada bir arkadaşına sordur ama açık olup ona sorman birşey değiştirmez bence.