SamMobile'deki ülkeler ne anlama geliyor?

GMSPSQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ailemden bir büyüğün telefon modeli Samsung Galaxy J7 2016 J710 sm-gn. En son desteklediği ROM 8.1.0 ancak SamMobile adlı siteye girdiğimde Filipinler, Malezya vb gibi farklı ülkeler var. Türkiye yok. Örneğin herhangi bir akraba aranmak istese arayamayacak mı? Çünkü Country/Carrier kısımında farklı ülkeler var.

Arar aranmasına da VoLTE gibi özellikler varsa (Veya daha farklı Samsung özelliği) onlar kapalı halde ve ek ülke uygulamaları ile çalışacaktır. Açıkçası ben babamın böyle bir telefonu vardı ona da TR ROM'u karması yüklemiştim. Emin değilim. (Android 6.0 da kalmıştı 8.1 geleli çok olmuştu öyle yapmıştım)

Arar aranmasına da VoLTE gibi özellikler varsa (veya daha farklı Samsung özelliği) onlar kapalı halde ve ek ülke uygulamaları ile çalışacaktır. Açıkçası ben babamın böyle bir telefonu vardı ona da TR ROM'u karması yüklemiştim. Emin değilim. (Android 6.0 da kalmıştı 8.1 geleli çok olmuştu öyle yapmıştım)

VoLTE nedir bir bilginiz var mı? Telefona zarar vermek istemiyorum çünkü

Arar aranmasına da VoLTE gibi özellikler varsa (veya daha farklı Samsung özelliği) onlar kapalı halde ve ek ülke uygulamaları ile çalışacaktır. Açıkçası ben babamın böyle bir telefonu vardı ona da TR ROM'u karması yüklemiştim. Emin değilim. (Android 6.0 da kalmıştı 8.1 geleli çok olmuştu öyle.

Arama yaparken daha iyi ses çıkarmasını sağlıyorda galiba J7 2016'da o özellik yoktu.

Mesela şuradaki pda önemli midir? Benimki biraz daha farklı J710GNDXu1apf2 imiş beniim pda uyumlu mudur sizce. Biraz bulanık yakınlaştırınca düzeliyor resim.

Dosya Ekleri

• 20230121_152554.jpg
    20230121_152554.jpg
    407,7 KB · Görüntüleme: 42
Mesela şuradaki pda önemli midir? Benimki biraz daha farklı J710GNDXu1apf2 imiş beniim pda uyumlu mudur sizce. Biraz bulanık yakınlaştırınca düzeliyor resim.

Telefon yurt dışı telefonu aldığından böyle yazması normaldir. PDA ülke kodunu temsil ediyor diye biliyorum. Babamında böyle bir telefonunu buradaki en son yazılımı indirip kurarak yükseltmiştim de, bu işlerden fazla anlamıyorsanız yapmanızı tavsiye etmiyorum. Cihaz elinizde kalabilir.

Telefon yurt dışı telefonu aldığından böyle yazması normaldir. Pda ülke kodunu temsil ediyor diye biliyorum. Babamında böyle bir telefonunu buradaki en son yazılımı indirip kurarak yükseltmiştim de, bu işlerden fazla anlamıyorsanız yapmanızı tavsiye etmiyorum. Cihaz elinizde kalabilir.

Yeterli bilgim var sadece bu kısımı anlamamıştım yoksa daha önce e Tab5 vb gibi arkadaşlarımın tabletine telefonlarına Custom ROM vb gibi şeyler kurmuştum. Bayağı uğraşmadığım için sanırım unutmuşum, aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı