pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #1 Şimdi benim bir sitem var samonglobal.blogspot.com sizce güven veriyor mu?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2021 #2 Evet veriyor. Yazar arar iseniz 2 ayrı sitede belli bir süre yazarlık yaptım isterseniz özelden atarım makalelerimi.
Evet veriyor. Yazar arar iseniz 2 ayrı sitede belli bir süre yazarlık yaptım isterseniz özelden atarım makalelerimi.
demokamotar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Temmuz 2021 #3 pckulanananpelikan dedi: Şimdi benim bir sitem var samonglobal.blogspot.com sizce güven veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sitenin tasarımı güzel, ama kaspersky bilinmeyen site olarak gösteriyor. Bu yüzden biraz güvensizlik oluşabillir.
pckulanananpelikan dedi: Şimdi benim bir sitem var samonglobal.blogspot.com sizce güven veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Sitenin tasarımı güzel, ama kaspersky bilinmeyen site olarak gösteriyor. Bu yüzden biraz güvensizlik oluşabillir.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 15 Temmuz 2021 #4 Hocam Blogspot ile kurulmuş sitelerin arama motorlarında üste çıkması biraz zordur ancak güvenlidir.
Riot Vanguard Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.094 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Temmuz 2021 #5 pckulanananpelikan dedi: Şimdi benim bir sitem var samonglobal.blogspot.com sizce güven veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve sahibi misiniz?
pckulanananpelikan dedi: Şimdi benim bir sitem var samonglobal.blogspot.com sizce güven veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve sahibi misiniz?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 16 Temmuz 2021 #6 demokamotar dedi: Sitenin tasarımı güzel, ama Kaspersky bilinmeyen site olarak gösteriyor. Bu yüzden biraz güvensizlik oluşabillir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek göstermemesi için? Riot Vanguard dedi: Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve sahibi misiniz? Genişletmek için tıkla... Sahibiyim.
demokamotar dedi: Sitenin tasarımı güzel, ama Kaspersky bilinmeyen site olarak gösteriyor. Bu yüzden biraz güvensizlik oluşabillir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek göstermemesi için? Riot Vanguard dedi: Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ve sahibi misiniz? Genişletmek için tıkla... Sahibiyim.