Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #21 zod1ax dedi: Ic adın nedir? Merak ettim açıkçası. 1 sene önceydi kanka o bende öyle düşünüyordum 1 sene önce şu an biraz temizlenmiş. Genişletmek için tıkla... Hala aynı kardeşim "arıyorsan DM oynayacaksın rina DM"
zod1ax dedi: Ic adın nedir? Merak ettim açıkçası. 1 sene önceydi kanka o bende öyle düşünüyordum 1 sene önce şu an biraz temizlenmiş. Genişletmek için tıkla... Hala aynı kardeşim "arıyorsan DM oynayacaksın rina DM"
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 21 Ocak 2022 #22 zod1ax dedi: Ic adın nedir? Merak ettim açıkçası. 1 sene önceydi kanka o bende öyle düşünüyordum 1 sene önce şu an biraz temizlenmiş. Genişletmek için tıkla... İsmimi vermemem daha sağlıklı olur hocam ama Lspd'de olduğumu göstermek için bunu atabilirim.
zod1ax dedi: Ic adın nedir? Merak ettim açıkçası. 1 sene önceydi kanka o bende öyle düşünüyordum 1 sene önce şu an biraz temizlenmiş. Genişletmek için tıkla... İsmimi vermemem daha sağlıklı olur hocam ama Lspd'de olduğumu göstermek için bunu atabilirim.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #23 Hard rp disinda rp oynanmaz. @Ascendency bir el atsana.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 21 Ocak 2022 #24 89666 dedi: Hard rp disinda rp oynanmaz. @Ascendency bir el atsana. Genişletmek için tıkla... Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim.
89666 dedi: Hard rp disinda rp oynanmaz. @Ascendency bir el atsana. Genişletmek için tıkla... Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #25 ibrahimsenn dedi: Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim. Genişletmek için tıkla... Yazik.
ibrahimsenn dedi: Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim. Genişletmek için tıkla... Yazik.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 21 Ocak 2022 #26 89666 dedi: Yazik. Genişletmek için tıkla... Niye yazık dedin ki birden :d
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 22 Ocak 2022 #27 ibrahimsenn dedi: Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim. Genişletmek için tıkla... Roleplayın amacı para kasıp bir şey almak değil. En azından 19 RP'yi dene. emircanunlts dedi: Eki Görüntüle 1277573 İsmimi vermemem daha sağlıklı olur hocam ama Lspd'de olduğumu göstermek için bunu atabilirim. Genişletmek için tıkla... Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef
ibrahimsenn dedi: Hard Rp'de denedim fakat orada da para kasılmıyor 3 saat para kastım yeminle hiçbir şey alamadım sonra çıktım bir daha girmedim. Genişletmek için tıkla... Roleplayın amacı para kasıp bir şey almak değil. En azından 19 RP'yi dene. emircanunlts dedi: Eki Görüntüle 1277573 İsmimi vermemem daha sağlıklı olur hocam ama Lspd'de olduğumu göstermek için bunu atabilirim. Genişletmek için tıkla... Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 22 Ocak 2022 #28 Ascendency dedi: Roleplayın amacı para kasıp bir şey almak değil. En azından 19 RP'yi dene. Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Kanka tamamda şimdi altıma bir araba alamayı çalıştım yani oradan oraya koşarak gitmeyim diye almadım 3 saate
Ascendency dedi: Roleplayın amacı para kasıp bir şey almak değil. En azından 19 RP'yi dene. Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Kanka tamamda şimdi altıma bir araba alamayı çalıştım yani oradan oraya koşarak gitmeyim diye almadım 3 saate
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 22 Ocak 2022 #29 ibrahimsenn dedi: Kanka tamamda şimdi altıma bir araba alamayı çalıştım yani oradan oraya koşarak gitmeyim diye almadım 3 saate Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta para kazanarak araba alabilirsin. Böylece oyunda da para kazanman lazım.
ibrahimsenn dedi: Kanka tamamda şimdi altıma bir araba alamayı çalıştım yani oradan oraya koşarak gitmeyim diye almadım 3 saate Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta para kazanarak araba alabilirsin. Böylece oyunda da para kazanman lazım.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 22 Ocak 2022 #30 Ascendency dedi: Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Low RP olduğu doğru tabi ki, çoğu insan oyunda trollüyor. Benim demek istediğim şey, oyunda tek rol dönen yerler mafyaların, çetelerin, polislerin döndürdüğü roller. Onun dışında herkes DM atıp trollüyor.
Ascendency dedi: Low RP olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef Genişletmek için tıkla... Low RP olduğu doğru tabi ki, çoğu insan oyunda trollüyor. Benim demek istediğim şey, oyunda tek rol dönen yerler mafyaların, çetelerin, polislerin döndürdüğü roller. Onun dışında herkes DM atıp trollüyor.