Şampiyon Galatasaray!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mağara saklandı. 5-6 sene boyunca tüm tahminleri tutmuş. İş fenerbahçe'ye gelince tutmadı.

Geçen sene fenerbahçe şampiyon olacak dedi, seçim zamanı da kılıçdaroğlu kazanacak demişti. İyi prim yaptı yine şu olaylardan.
 
Bir fenerbahçeli olarak Galatasaray'ı tebrik ederim. Her şeye rağmen şampiyon olamadık. Onlar hak etti demek ki. Konyaspor'a ve meral hanım'a buradan sevgi mesajlarımı yollamak isterdim de Technopat kuralları buna izin vermez.:)

Ben açıkçası tebrik falan etmiyorum hakedilmeyen bir kupa şu an mahallede biri aşkın olayım açmış ben onun aşkını göstermeye gidiyorum Allah'a emanet.
 
Zaten Galatasayarın Konyaya takılacağını düşünmek saçmalıktı, derbiyi Fenerbahçe yendiği için illaki insanların içinde bir umut oldu ama bende Bir Fenerbahçeli olarak maçları izlemedim bile. Sonuç belliydi çünkü. Benim en çok üzüldüğüm Olympiakosa penaltılarda maçı vermemizdi, adamlar gidip şampiyon oldu. Liginde hiç bir tadı yok zaten hep 2 takım arasında süregelen bir mücadele, olan anadolu takımlarına oluyor, avrupada da bir başarı gösteremiyoruz. Birbirimizle didişip lig şampiyonluğu kutlamak dışında ileriye giden hiç birşey yok Türk futbolu adına.
 
Birçok sefer söyledik. Kadının söyledikleri sadece tahmindi. Kadına gereksiz yere ümit bağladılar ve görmüş oldular ki bu kart olayının sadece tahminden öte bir şey olmadığını görmüş oldular. @Kaisey.
 
Bir fenerli olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çok heyecanlı bir sezondu. Bu sezon Süper lig tarihine geçmesi gereken bir sezon kesinlikle. Ayrıca 99 puan toplayıp 99 gol atan ve sadece 1 mağlubiyet alan bir takımın sezonu 0 kupa ile kapatmasını ben kabul etmiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı