Şampiyonluğu gerçekten umursayan var mı?
Kardeşim anlatamıyorum galiba sürekli aynı şeyleri söylüyorsun Başakşehirin puan kaybettiği maçlarda HAKEMİN BİR MÜDAHALESİ VAR MI ? YOK Konsantre olamamışlar kötü oynamışlar puan kaybetmişler ne var bunda ? Hala Abdurrahim Albayrak diyorsun.Rizespor maçı Abdurrahim Albayrak'ın açıklmasından sonra olmuş, Kayserispor maçında da olmuş. Ona bakarsan Kasımpaşadan aldığınız oyuncu Diagne Galatasaray'da penaltı ata ata gol kralı oldu.
Artık futbol izlemiyorum çünkü şevkim kırıldı birde şifreli kanallar yüzünden izleyemiyorum ama televizyondaki yorumları dinliyorum. Bana göre değil ama televizyondaki yorumculara göre bu ligin en iyi futbolunu Başakşehir oynamış şu son olaylardan önce.
Bilemiyorum artık GS isterse Türkiye liginde 1 milyon kere şampiyon olsun yada diğer takımlar benim için çok önemli değil.
Kardeşim anlatamıyorum galiba sürekli aynı şeyleri söylüyorsun Başakşehirin puan kaybettiği maçlarda HAKEMİN BİR MÜDAHALESİ VAR MI ? YOK Konsantre olamamışlar kötü oynamışlar puan kaybetmişler ne var bunda ? Hala Abdurrahim Albayrak diyorsun.
Galatasaray hakem hatası ile maç kazandı mı ? Kazandı Hakem hatası ile puan kaybetti mi ? Kaybetti peki biz bu hakemlerin değişmesi lazım derken siz ne yaptınız ? Biz VAR kayıtları açıklansın dediğimizde siz ne yaptınız ? Biz zamanında şimdi sizin dediklerinizi diyorduk siz gülüp geçmiştiniz ama son gülen iyi güler.Hani Aziz Yıldırımın bir sözü vardı hatırlatayım "Maçların sahada değil, masada kazanıldığını geç öğrendim” . Sence 8 puanlık fark son 6 haftada sahalarda mı kaybedildi.
Başakşehir puan kaybetti, koruyamadı falan filan. Fenerbahçe'ye yapılan ne? Örneğin şu video:Bugün Başakşehir şampiyon olsaydı kimse hakemleri konuşmayacaktı. Galatasaray kazanınca suçlu yine hakemler oldu.
8 puanlık avantajı kaptırıp şampiyonluğu elinden kaçırıyorsan bahane aramayacaksın.
8 Aralık 2018 Galatasaray-Rizespor maçında hakem hatasına ses çıkarmayan rizeliler kendi sahasında kaybedince resmen kudurdular. Ligin ilk yarısında neredeydiler?
Haksızlık sizin lehinize yapılırken ses çıkarmıyorsanız, aleyhinize yapıldığı zaman da ses çıkarmaya hakkınız yok.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen o yılan gün gelir seni de sokar.
Fenerbahçe'ye yapılan ne?
Kırmızı kartlık pozisyona sarı kart vermeler, bazı faulleri çalmamak, Fenerbahçe oyuncusu faul yapmamasına rağmen kırmızı kart ya da sarı kart vermeler, karşı takımın oyuncularına kırmızı kart vermesi gerekirken vermemeler, kırmızı kartlık pozisyona bırakın sarı kartı faul bile vermeyip VAR'a bakmaya gerek duymamalar diye gidiyor. Fenerbahçe ne yapsın?Ne yapılmış? 1 saatlik video izleyemem, özeti yok mu?
Peki Galatasaray'ın leyhine hakem hatası olunca 'Hakemlerde insandır, hata yapabilirler' diyen Fatih Terim değil miydi? Ayrıca ne hatası ya? VAR boşuna mı geldi? Sene 2019.Peki Galatasaray maçlarında taç ve faul olan golleri verirken niye sesleri çıkmıyordu? O goller verilmeseydi Fenerbahçe şu an küme düşme hattında olacaktı belki de.
Kulüpler birliği açıklamasında hakemler de hata yapabilir diyenler kimdi? Neden şimdi ucu kendilerine dokununca şikayet ediyorlar?