Şampiyon kim olacak?

Efeko09

Picopat
Eğlencesine açıyorum konuyu. yakın zamanda şampiyon belli olacak ,siz hangi takımı tutuyorsunuz? Sizce şampiyon kim olacak? Ben şahsen Galatasaraylıyım. Kötü yanı da şampiyon belli olunca insanların sokaklara dökülüp sosyal mesafeyi ihlal etmeleri olacak. Şimdiden TOMA'lar gezmeye başladı bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğlencesine açıyorum konuyu. Yakın zamanda şampiyon belli olacak, siz hangi takımı tutuyorsunuz? Sizce şampiyon kim olacak? Ben şahsen Galatasaraylıyım. Kötü yanı da şampiyon belli olunca insanların sokaklara dökülüp sosyal mesafeyi ihlal etmeleri olacak. Şimdiden TOMA'lar gezmeye başladı bile.

Beşiktaş'ın olmasını çok isterim ama Galatasaray iddialı. Eğer Aboubakar gibi kilit oyuncularımız sakat olmasaydı net bizde derdim ama çekişmeli geçecek iki maçta. Umarım Beşiktaş şampiyon olur :D

Galatasaray Malatya'yı fark atmayı geç yenemez bile Beşiktaş'ta 2-1 yenip şampiyon olur.

Yeneceğini düşünüyorum ancak fark atamaz Yeni Malatyaspor formda ve son haftalarda az gol yiyen bir takım. Galatasaray'ın şampiyon olması için Beşiktaş'ın puan kaybetmesi gerekiyor bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı