Şampiyonlar Ligi kupası sizce kimin olmalı?

Real Madrid'in Navas gibi sağlam bir kalecisi varken Courtois yerine Hazard'ı almaya denemesi çok daha mantıklı olurdu. Çok güzel oldu Real Madrid'e. Şimdi yine göndersinler teknik adamı yeni gelen sanki başka bir şey yapabilecek. O forvet hattı ile olmaz. Porto, Roma'yı nasıl eledi anlamadım. Bale'de en sevdiğim futbolcuydu ama Ronaldo olmadan daha iyiyiz demesi gerçekten saçmaydı. Bir yandan Atletico Madrid kazansın istiyorum bir diğer yandan da İspanyollar kazanmasın diyorum

PSG olmasın istemiyorum ama PSG olacak gibi duruyor şimdilik.

Şampiyonluğun favorilerinden gördüğüm PSG dün akşam elendi. Barcelona bu yıl da birşey yapamaz diye düşünüyorum. La Liga'da biraz iyi oynuyor olabilirler fakat şampiyonlar ligini kazanmak için yeterli olacağını sanmıyorum. Futbolun çok farklı çok daha lezzetli oynandığı Premier Lig'den bir takımın bu yıl bu kupayı almasını isterim. A. Madrid-Juventus ikilisinden turu geçen finale kalır, diğer rakip M. City veya Liverpool olur. Juventus turu geçerse kupayı kaldırır.

Aynen Hazard gelseydi daha iyi olurdu Courtois, Navas'tan daha iyi ama gerek yoktu neticede. Barcelona olmasin kim olursa olsun.

@Wero 2014 Avrupa kupasi finalinden herhalde bahsediyorsun değil mi? Yoksa Süper Kupa mi?
Şampiyonlar Ligi’nden bahsediyorum. 2014 misali derken Ramos’a itafen söylemiştim

Vay be! Real Madrid gitmiş, PSG dayanamamış, Roma çökmüş, Dortmund batmış... Bu sene Şampiyonlar Ligi pek garip olacak. Ajax, Manchester United, Porto ile şimdilik yola devam. Atletico Madrid, Juventus, Manchester City ve Schalke'ye bakacağız bakalım. Herhalde en çok şaşırdığım şey Şampiyonlar Ligi favorisi Real Madrid'in elenmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…